Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ismeritek ezt a két szinkronha...

Ismeritek ezt a két szinkronhangot?

Figyelt kérdés

Keresem őket, de nem találom. Az egyik az Így jártam Anyátokkal c. sorozatban (is) volt, amikor Ted életéből, egyik csajozásából mozifilm készült, amit moziban néztek meg, és Ted új barátnője nem ismeri fel a hasonlóságot a Ted és a filmben lévő karakter között. De inkább az edző magyar hangja érdekelne, aki "széplelkű" és gyerekeket oktatott harcművészetre. :)) Az oltárnál ő vette el a menyasszonyt a kretén vőlegény helyett. Ugyanez a hang szinkronizálta például a Marshall kollégáját, akit munkanélküliként szedett fel az irodaház előtt, de végül kiderült, hogy kémkedés céljából használta ki a Marshallal való haverságát (színész: Joe Manganiello). Vagy ugyanez a hang szinkronizált a Cobra 11 c. sorozatban is.

A másik hang a Showder Klub állandó narrátora.

Nem találom őket a neten, hiába írok be bármilyen keresőszót !!!!

2016. ápr. 23. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A Showder Klub bemondója Welker Gábor. A másikat fejből nem tudom.
2016. ápr. 23. 18:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Welker Gábor! Tényleg!! Köszi.
2016. ápr. 24. 18:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, megvan!!! Varga Rókus. Az a durva, hogy ismerem a hangot, mint Joe-t a Family Guy-ból, de nem tudtam összerakni, hogy ez a hang, amit keresek, tulajdonképpen az Varga Rókusé. :))
2016. máj. 1. 23:00
 4/5 anonim ***** válasza:
No lám, pedig én is Varga Rókusra tippeltem volna, de nem voltam benne biztos, ezért nem akartam hülyeséget írni.
2016. máj. 2. 00:51
 5/5 A kérdező kommentje:
:) Nem írtál volna. Köszi.
2016. máj. 2. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!