Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik sorozat ez?

Qaxqaxqax kérdése:

Melyik sorozat ez?

Figyelt kérdés

Pár éve még kisebb koromban láttam belőle egy részt azthiszem az animax-en, viszont nem anime volt:| A részből tömören annyira emlékszem, hogy volt benne valami nagyon okos látszatra negatív szereplő (azt hiszem dr Frostnak hívták de nem találtam rá semmit szóval nem biztos) aki ha jól emlékszem valamiféle fizikus volt főként; és kiszámolta a lehetséges jövőket, viszont szinte mindegyiknél egy dátumkor eljött a világ vége. Ezt fel is rajzolta egy táblára. Rengeteg dominót is lepakolt elé, amit még a halála előtt eldöntött. Egy mesterlövész puskával szedte le egy csajszi akinek gúnyosan odaszólt még valamit, mikor a főnökével ott jártak nála. Viszont miután meghalt a főszereplők rátaláltak a táblára ami lemosódott valami miatt (már nem emlékszem miért talán csapda volt biztonsági céllal).

Én nem találtam meg hátha valaki látta és tud nekem segíteni:D A válaszokat előre is köszi^^

2016. ápr. 18. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán Doctor Who(Ki vagy, doki?), ez a sorozat ment az animaxon, bár én még nem láttam belőle részt, de lehet, hogy ez az:)
2016. ápr. 18. 22:07
 2/3 A kérdező kommentje:
sajnos biztos hogy nem a doctor who:( annak láttam szinte minden részét:<
2016. ápr. 18. 23:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Csillagkapu?

Being Human?

Flashforward?

Lost girl?

2016. ápr. 19. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!