Hamarosan sajnos véget ér a Violetta című sorozat. Én személy szerint nagyon el vagyok keseredve emiatt. Mit szóltok a hamarosan induló Soy Luna című sorozathoz?
Sajnos eltelt három év, véget ér egy álmom, felébredek belőle. A szívem fáj, hogy véget ér a Violetta, de most új fejezet kezdődik az én életemben is. Ha visszaemlékszem az első napra, amikor találkoztam a Violettával, a szívem szakad meg. Csodálatos érzés volt. Jó volt ilyen nagyszerű dalokat hallani, ilyen kedves és barátságos szereplőket látni a tévében. Annyit mondhatok a Disney Channelnek, hogy köszönöm. Köszönöm a Violetta összes szereplőjének ezt a csodás három évet, nagyon nagy élmény volt. Soha nem felejtem el, hogy voltam a Violetta Live koncerten Budapesten és még találkozhattam is a szereplőkkel személyesen. Életre szóló élmény volt, köszönöm nekik.
Most viszont érkezik hozzánk a Soy Luna. Én nagyon nagyon várom, repesek örömömben, hiszen ez lesz az a sorozat, amely csillapítja a fájdalmamat a Violetta véget érése miatt. Nagyon várom a szeptembert, hogy elkezdődjön az első évad.
Van néhány kérdésem is:
-Várjátok a Soy Lunát?
-Jöttök a koncertjükre, ha lesz nekik is Budapesten? (én 100%, higy menni fogok!!!)
-Ti is szomorúak vagytok, hogy vége a Violettának?
-Ti is voltatok Violetta Live-on tavaly, Budapesten?
Válaszaitokat előre is köszönöm!!!
Nem valószínű, hogy most, mert akkor már minden reklám erről szólna. Valószínűleg csak jövőre.
Most egyelőre várjuk a Tine el gran cambio de Violetta című filmet! Én nagyon készülök már rá... :)
Én nagyon vartam mar hogy a fosolettának vege lett
SOYLUNAFOREVER
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!