Láttam ma a Ser Davos-os scenet miért védik meg Jon Snow holtestét?
Bitos,hogy nem azért, mivel Davos Melisandre-ellenes és egyáltalán nem biztos,hogy Melisandre akárkit is feltud támasztani, plusz erre Davos, mint egy egyszerű ember, nem is gondolna.
Gondolom azért, mert Stannis törvényesíteni akarta Jont,hogy Stark legyen, tehát fontos neki bizonyos értelemben.
Ja de mind ketten szerették Jon Snow mármint Davos és Melisandre
Davos azért mert mondja, hogy azt hitte, hogy ő fogja átvezetni őket a hosszú éjszakán Melisandre meg azért mert lehet, hogy ő az Azor Ahai.
Igen, valószínűleg ezért védik meg.
Ha AA lesz, akkor tuti, hogy nem fog a trónon ülni. Meg amúgy sem.
Szerintem meg az lenne a lehető legrosszabb befejezés az összes variáció közül, ha Jon és/vagy Dany trónra kerülne. Az gallyravágná az egészet.
Legalábbis a könyvet, a sorozatban elképzelhetőnek tartom akár ezt is.
Én új válaszoló vagyok. Szerinetem: mivel Westeros eredeti lakói az Erdő Gyermekei, ezért alapjárton övék a jog az egész kontinensre.
Ahm...mivel önmaguk nem épp egy harcos kis közösség, ezért másfajta módszerrel kell harcolniuk: xarkeveressél.
Martin azt mondta, hogy a Mások egyfajta Aos Sí (ír mitológia), de ahm...ez a történet jobban passzol a Gyermekekre, hacsak a Másoknak nincs valami közük hozzájuk. [link]
Mindenesetre háborúba viszik őket az emberek ellen, alaposan megritkítják egymást, aztán amikor csak már kevesen maradnak mindkét oldalon, a Gyermekek kisöpörnek mindenkit Westerosról és vissza is foglalták az egészet.
Igazából ez szerintem eléggé hű befejezés lenne a könyvek és a sorozat szabályai alapján is, hiszen ha két fél háborúzik éppen, akkor általában egy harmadik fél nyeri meg a csatát. (Pl. Stannis vs. Lannister, de hirtelen befutnak a Tyrellek, Fal vs. szabad nép, de befut hirtelen Stannis)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!