Mondanátok nekem kihagyhatatlan filmeket, a leirtjaim alapján?
Figyelt kérdés
Nincs kedvenc filmem, de amiket nagyon szeretek: Gladiátor, rettenthetetlen, tökéletes trükk, életrevalók, viharsziget, gyűrűk ura trilógia, sötét lovag...
Azért irtam le ezeket, mert a hasonló stilusú filmeket szeretem.
2016. ápr. 11. 20:51
2/5 anonim válasza:
az életrevelókhoz hasonlo az egy asszony illata
3/5 anonim válasza:
Tégla, Eredet, Csillagok között, A dolog 1982, Avatar, Death Note, Hobbit, Elrabolva( csak az első része), Non-stop, Fogságban, Halálos iramban 1-7, Holnap határa, Holtodiglan, King Kong, Kingsman, Szemfényvesztők, Szörnyecskék 1-2, Terminátor 1-2,
4/5 PicúrHógolyó válasza:
Az 5. hullám
...ezt mindenképpen meg kell, hogy nézd!
5/5 anonim válasza:
Akkor már inkább olvassa el a könyvet, veled együtt ha még nem tetted, mert nagyon sok rész nincs benne, és nagyon sok rész más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!