Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek ki az erősebb...

Szerintetek ki az erősebb jounin a Narutoban?

Figyelt kérdés

Neji vs Asuma

Neji vs Kurenai

2016. ápr. 11. 17:36
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Sűrített levegő nagyon nem szeretem a kommentjeid,mert mindig el vagy szállva az akatsukival,de főleg Itachival. :D Tény,hogy az akatsuki erős és van pár értelmetlen halál(Kakuzu Sasori).Amúgy Kisame ugyanúgy teljes formában harcolt Gai ellen,mivel megszedte magát mások chakrájával valamint még a 8 farkú chakrájával is.Gainak bőven elég volt a 7 kapu Kisame lekapásához.Shikakut még mindig okosabbnak tartom mint Shikamarut,mert Shikamarut elég sok időn át az érzelmei zavarták a gondolkodásban.Amúgy igen,Shino elég okos,nem hiába lett tanár az akadémián és elég sok mindenre rájött és én amúgy sem a harcstílusáról beszéltem,mert tényleg nem olyan erős.
2016. ápr. 16. 12:23
 22/27 anonim ***** válasza:

Nem vagyok elszállva, az igazság az igazság. Ha fáj, akkor bocsi, de ez van. Nem fogok hazudni. Engem emiatt senki nem szeret, üdv a klubban. ;) Kisame nem volt teljes erejében, mert félig feltöltötte chakrakészletét. Fegyvere meg nem volt szegénynek. Itachival sem vagyok elszállva, ezt nem tudom miből szűrted le. Az igazság az igazság. Ennyi a történet.

Az megint egy tény, hogy az egész Akatsuki együtt lesöpörte volna a térképről az összes falut, mégha azok úgy egyesülnek is, mint a 4. ninja háborúban. Az egész Akatsuki együtt eléggé a legyőzhetetlen kategória. Csak ugye nem lett volna értelme a sorozatnak, ha 3 részen belül vége van.

2016. ápr. 16. 12:47
 23/27 A kérdező kommentje:
Inkább nem vitatkozom veled,de nem értek egyet veled,nagyon nem.
2016. ápr. 16. 12:54
 24/27 anonim ***** válasza:

Ahogy utánanéztem Konoha 11 Sasuke távozása után kb 60 epizóddal formálódik. Azokat a fillereket kihagytam. Majd még egyszer feltűnik mint Konoha 11 a Pain harc után, Konoha újraépítése alatt, de nem emlékszem hogy így megnevezték őket. Így igazad van, mert akkor Naruto után tényleg Neji a legerősebb.

Kenzo Tenma-hoz szólva:

" Sakurára miért mondta többször is Kakashi, hogy genjutsu típusú ninja? "

Ez nekem is homályos. Soha nem használt genjutsut Sakura. Két tippem van: vagy a magyar szinkront b*szták el, vagy a Naruto elején még nem volt tiszta a 'GENJUTSU' fogalma.

Naruto chakrakészlete: hiába Ashura reinkarnációja nem garancia rá, hogy nagy mennyiségű chakrája legyen. Megint az a tippem, hogy Ashurák később jöttek képbe így az elején nem adtak hatalmas mennyiségű chakrát.

De így is van elég chakrája, mert: az Uzumakik alapból jó chakrakontrollal és életerővel rendelkeznek és szerintem több chakrájuk is kell legyen akkor. A Tajuu Kage Bunshin No Jutsu-hoz is nem kevés chakra kell.

Nagato-nak is sok chakrája kellett legyen: hogy messziről a 6 Pain-t tudja irányítani + a hatalmas Shinra Tensei után is olyan jól harcolni Naruto ellen + feltámasztani a sok halottat. Narutohoz visszatérve pedig: egy 13-16 éves kölyöknek mégsem akkora vagy nagyobb chakrakészletet, mint mondjuk Kisaménak volt. És szerintem jó is így, mert Naruto így volt egyedi, hogy a Kyubi adott neki chakrát.

SűrítettLevegő:

Egyetértek valamennyiben a felfogásodban ott bszták el a Naruto-t, hogy mindig Happy End kell legyen a vége. Így a rosszak sorra hullnak, a jók pedig mindig túlélik. Hogy mondják pár példát: Choji, Neji(?), Sakura, Kankuro, Gaara, Lee. Choji és Neji már a Jirobo és Kidomaru harc utáni sérüléseikbe bele kellett volna halniuk, Garra és Lee pedig Kimimaro által. Sakura pedig rég a Naruto első részében. Ha ott mégsem akkor Sasori keze által. Baromság az egész, hogy egy vészasszony és egy kis tini legyőzték. ÉS még Kankuro is túlélte a mérget, Sakuranak köszönhetően. Kishimoto csak pár "jó" szereplőt öletett meg: az öreg Hiruzent, Asumát (jelentéktelen, alig tudtuk megszeretni), Nejit. Kb ennyi.

Shizune, Tsunade, Kakashi is mind hallottak kellett volna legyenek/maradjanak a Pain harc után.

Hidant nem hinném, hogy viszontláthatjuk valaha, mert Jashin megfosztotta halhatatlanságától, mert nem volt többé képes áldozatok hozni/felmutatni, így minden bizonnyal (sajnos) meghalt.

Kakuzu is szét kellett volna csapja Kakashit, és utána amit Kakashi művelt a legyőzött Kakuzuvak elég overkill volt.

2016. ápr. 16. 14:15
 25/27 anonim ***** válasza:
" Narutohoz visszatérve pedig: egy 13-16 éves kölyöknek mégsem ADHATTAK volna akkora vagy nagyobb chakrakészletet, mint mondjuk Kisaménak volt." - javítva
2016. ápr. 16. 14:19
 26/27 Shiroi-chan válasza:
Egyértelműen Neji mindkettőt legyőzné. Ami meg a Shikamaru vs Neji harcot illeti egyetértek azzal, hogy Shika úgy járna mint Temarival, vagy ki tudja. Neji tuti van legalább olyan okos mint Kakashi, sőt talán okosabb is. Itachiról meg... ne becsüljétek alá. Sokkal okosabb mint Shikamaru. Utálom ha lenézi valaki Itachit.
2017. júl. 22. 22:05
 27/27 A kérdező kommentje:
Utolsóval egyetértek.
2017. júl. 23. 02:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!