Szerintetek ki az erősebb jounin a Narutoban?
Neji vs Asuma
Neji vs Kurenai
Nem vagyok elszállva, az igazság az igazság. Ha fáj, akkor bocsi, de ez van. Nem fogok hazudni. Engem emiatt senki nem szeret, üdv a klubban. ;) Kisame nem volt teljes erejében, mert félig feltöltötte chakrakészletét. Fegyvere meg nem volt szegénynek. Itachival sem vagyok elszállva, ezt nem tudom miből szűrted le. Az igazság az igazság. Ennyi a történet.
Az megint egy tény, hogy az egész Akatsuki együtt lesöpörte volna a térképről az összes falut, mégha azok úgy egyesülnek is, mint a 4. ninja háborúban. Az egész Akatsuki együtt eléggé a legyőzhetetlen kategória. Csak ugye nem lett volna értelme a sorozatnak, ha 3 részen belül vége van.
Ahogy utánanéztem Konoha 11 Sasuke távozása után kb 60 epizóddal formálódik. Azokat a fillereket kihagytam. Majd még egyszer feltűnik mint Konoha 11 a Pain harc után, Konoha újraépítése alatt, de nem emlékszem hogy így megnevezték őket. Így igazad van, mert akkor Naruto után tényleg Neji a legerősebb.
Kenzo Tenma-hoz szólva:
" Sakurára miért mondta többször is Kakashi, hogy genjutsu típusú ninja? "
Ez nekem is homályos. Soha nem használt genjutsut Sakura. Két tippem van: vagy a magyar szinkront b*szták el, vagy a Naruto elején még nem volt tiszta a 'GENJUTSU' fogalma.
Naruto chakrakészlete: hiába Ashura reinkarnációja nem garancia rá, hogy nagy mennyiségű chakrája legyen. Megint az a tippem, hogy Ashurák később jöttek képbe így az elején nem adtak hatalmas mennyiségű chakrát.
De így is van elég chakrája, mert: az Uzumakik alapból jó chakrakontrollal és életerővel rendelkeznek és szerintem több chakrájuk is kell legyen akkor. A Tajuu Kage Bunshin No Jutsu-hoz is nem kevés chakra kell.
Nagato-nak is sok chakrája kellett legyen: hogy messziről a 6 Pain-t tudja irányítani + a hatalmas Shinra Tensei után is olyan jól harcolni Naruto ellen + feltámasztani a sok halottat. Narutohoz visszatérve pedig: egy 13-16 éves kölyöknek mégsem akkora vagy nagyobb chakrakészletet, mint mondjuk Kisaménak volt. És szerintem jó is így, mert Naruto így volt egyedi, hogy a Kyubi adott neki chakrát.
SűrítettLevegő:
Egyetértek valamennyiben a felfogásodban ott bszták el a Naruto-t, hogy mindig Happy End kell legyen a vége. Így a rosszak sorra hullnak, a jók pedig mindig túlélik. Hogy mondják pár példát: Choji, Neji(?), Sakura, Kankuro, Gaara, Lee. Choji és Neji már a Jirobo és Kidomaru harc utáni sérüléseikbe bele kellett volna halniuk, Garra és Lee pedig Kimimaro által. Sakura pedig rég a Naruto első részében. Ha ott mégsem akkor Sasori keze által. Baromság az egész, hogy egy vészasszony és egy kis tini legyőzték. ÉS még Kankuro is túlélte a mérget, Sakuranak köszönhetően. Kishimoto csak pár "jó" szereplőt öletett meg: az öreg Hiruzent, Asumát (jelentéktelen, alig tudtuk megszeretni), Nejit. Kb ennyi.
Shizune, Tsunade, Kakashi is mind hallottak kellett volna legyenek/maradjanak a Pain harc után.
Hidant nem hinném, hogy viszontláthatjuk valaha, mert Jashin megfosztotta halhatatlanságától, mert nem volt többé képes áldozatok hozni/felmutatni, így minden bizonnyal (sajnos) meghalt.
Kakuzu is szét kellett volna csapja Kakashit, és utána amit Kakashi művelt a legyőzött Kakuzuvak elég overkill volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!