Szerintetek jó lett a videóm?
Kezdjük azzal, hogy Future of America, nem fordítva.
És amúgy most ez így mi? A zene túl intenzív egy ilyen vontatott videóhoz. A paint képek egymás után rakása sem valami impresszív. A "történet" pedig se nem érdekes, se nem vicces.
Richard :)
probald meg ugy hogy " The future of America " or " America in the future " de ne ahogy most van.
Nagyon köszönöm a véleményeket! Kedves 2. mit tanácsolnál?
Hogyan másképp?(nem rosszindulatból,tényleg kíváncsi vagyok
részletes véleményére)
Egyébként 2. részben az USA-t akartam felbojgatni(tehát egy totális észak-amerikai háborút csinálni,az európai országok beavatkozásának)
De azért remélem elsőnek nem olyan rossz?
Rövidebb legyen, gyorsabban váltsanak a képkockák, mivel ez ennél még egy slideshow is pörgősebb. Fejezz ki hangulatokat, a szövegek feljöhetnek buborék formában. Legyenek viccesek, kreatívak, és legyen valami alapjuk. Nem kell videó meg képszerkesztő mágusnak lenni, ott van legjobb példának GradeAUnderA. 480p-s paint képekkel dolgozik amiket movie makerben rak össze. Viszont ő nála nem is az számít, hanem a mondanivalója. Baromi őszintén, viccesen és vulgárisan fejti ki a véleményét sokakat érintő társadalmi kérdésekről, ezért megnyerő személy.
De amit te próbálgatsz, hát nem tudom meg találja-e a célközönségét. Az biztos, hogy én nem tartozok bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!