Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Dbz superben hogy verheti hit...

Dbz superben hogy verheti hit meg vegitat 2szintu isteni formalyaban meg mikor ez a szint erosebb a piros haju gokutol aki eben a szintben harcolt berusal?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 9. 01:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Hallod, te figyejmá' Jerry hogyhogy nem hal meg mikor Tom kalapáccsal ráver a fejére?

A gyalogkakukk miért tud átmenni a rajzolt alagúton és a prérifarkas miért nem?

2016. ápr. 9. 01:58
 2/2 anonim ***** válasza:

nem egészen értem, mi a kérdésed...

Vegeta SSJ GOD SSJ-ben < HIT

Goku SSJ GOD < Vegeta SSJ GOD SSJ < Beerus

Vagyis:

Goku SSJ GOD < Vegeta SSJ GOD SSJ < Hit és Beerus

Itt csak én nem látok semmilyen logikai buktatót?

Amúgy az SSJ GOD SSJ Goku ki fogja ütni Hitet, viszont Beerust nem tudná, tehát egy végleges sorrend, ha engem kérdezel:

1. Beerus

2. SSJ G SSJ Goku

3. Hit

4. SSJ G SSJ Vegeta

5. SSJ G Goku

6. SSJ G Vegeta

amúgy mikor azt mondom, hogy erősebb, úgy értem, hogy legyőzi harcban, nem konkrét erőre gondolok... Vegeta is erősebb, mint Hit, csak Hit képessége terén olyan előnyhöz jut, amit Vegeta nem tud kiegyenlíteni, míg Gokunak megvan hozzá a harci intelligenciája

2016. ápr. 14. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!