Tudna segíteni valaki, egy olasz filmet megtalálni?
Figyelt kérdés
Nem tudom a címét. Kb a 40-es években játszódik. Két fiatal megismerkedik, szerelmesek lesznek egymásba, nagyon szegények és nem tudnak hol lakni. Régen volt egy törvény Olaszországban, ha egy éjjel építesz valamilyen kis szabad területen "házat" amire tetőt is tudsz rakni (ez fontos, a tető) ott maradhat és nem bontatják el. Kicsit küzdelmes a dolog, de végül összefogással sikerül valami vasúti sínek közelében összehozni a "házat", de a tető nem készül el. A csendőr látja, de tök rendes és nem bontatja el a "házacskát". Kb.5-6 évvel ez előtt éjjel nyomogattam a távirányítót és ott láttam újra. Nem írtam fel a címét, azt gondoltam emlékezni fogok rá, de tévedtem. Köszönöm a segítséget!2016. ápr. 7. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!