Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez melyik rendőrös film? Elég...

Ez melyik rendőrös film? Elég dúrva. (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Volt egy rendőrös film a wincseszteremen,de a wincseszter tönkrement.A film címét szeretném tudni.A történet arról szól,hogy valamilyen mexikói bankás környékre kerülnek a rendőrök.Nagyon dúrva dolgok vannak a filmben.Pl bemennek egy házba nájlonozva minden,és bűz egy szobában.Nagy nehezen rászánják magukat,hogy bemennek,és egy darabolt hullás szobát találnak.Egy másik újoncot meg szemen,vagy arcon szúrnak egy késsel,és életben van,de borzalmas látvány...Majd a másik újon mondja,hogy az az újonc már nem jön vissza,mert elege lett ebből.Lényegében a film a kegyetlen amerikai utcai bandákat mutatja be.A film végén futnak a sötétben,sikátorokban ketten,és palánkon ugrálnsk át egy gettó az egész.A társát meglövik,és nem nagyon van esély arra hogy kijutnak élve.Tudom,hogy amit most leírtam az borzalmas,és nem éppen egy vígjáték.Csak én amikor megnéztem erőt merítettem belőlle,hogy de jó hogy én nem ilyen bankás környéken élek.Sajnáltam a rendőröket is,hogy fiatalon ilyen gettós területre kell lenniük.A film kb 2-4-éve készülhetett.Valaki látta ? Emlékszik valaki a film címére ? Segítségeteket előrre is köszönöm !

2016. ápr. 6. 18:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem az Utolsó műszak című filmre gondolsz.
2016. ápr. 6. 18:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen ez az ! :-) Annyira boldog vagyok ! Köszönöm szépen a segítségét ! Jár a zöld kéz !
2016. ápr. 6. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!