Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Robert Pattinson nem játszik...

Robert Pattinson nem játszik a Hiuság Vására cimü filmben?

Figyelt kérdés
Megnéztem a filmet mert ment az rtl klubbon de nem láttam benne pedig mindenhol azt irják h játszik benne de én nem láttam benne, talán mégsem rakták filmbe azt a részt amikor az annya megkeresi mert youtubon meg láttam,csak furcsálom h a filmben nincsen benne?????erröl tud valaki valamit????
2010. ápr. 5. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:
idősebb Rawdy Crawley-t játsza sztem csak nem ismerted fel:)6 éve készült a film
2010. ápr. 5. 15:15
 2/5 anonim ***** válasza:

gondolom ezt láttad:

http://www.youtube.com/watch?v=PdHClq_xI6s

azt hiszem tényleg kivágták ezt a részt

2010. ápr. 5. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=5Hy4U4UYfl8

azt hiszem a dvd változatban benne van

2010. ápr. 5. 15:21
 4/5 A kérdező kommentje:
15:15 nek szol..de felismerném mert még képeket is láttam neten de ilyen nem volt a filmben amikor elmegy hozzá az annya....csak nézd meg a filmet...te se látnád benne.de láttam képeket szal jah...de azért köcces a többieknek.:D
2010. ápr. 5. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Olvastam egy filmről Rob egyik beszámolójában (a címére már nem emlékszem)amiben arról mesélt, hogy egyszer elment egy film premierjére, és már csak ott a helyszínen tudta meg, hogy kivágták a jeleneteit. Azt mondta, nagyon égő volt. :)) Szegény...:p Biztos ez az a film:p
2010. ápr. 5. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!