Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok olyan UFO-s, földönkí...

Tudnátok olyan UFO-s, földönkívülis filmet ajánlani, amelyben barátságos az űrlény?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy kedves film legyen, nem horror, vagy thriller.Amúgy a műfaj mindegy, lehet sorozat is. 2 van, amit már ismerek: -ET hazatelefonál

-Meg volt egy nagyon régi sorozat, ami megvan nekünk, nem tudom már a címét, de egy kisfiúról, egy kutyáról és egy űrlényről szólt.

2016. ápr. 3. 18:02
1 2
 11/18 emoka julcsi ***** válasza:
79%

Film: abszolút ajánlom a "Az utolsó mimic" C. Filmet. Sírni fogsz. Nekem egyik kedvencem. Nincs olyan év hogy egyszer meg ne nézném.

Sorozat: abszolút Ajánlom a 2005től újra índított Doctor Who-t. Nagyon jó sorozat. De mondjuk ha utána akarsz nézni hogy hol kapcsolódj be vigyázz mert spoilerek lesnek minden sarkon. És abszolút nem ajánlom hogy a későbbi èvadoktól vedd fel a fonalat. Na mindegy. Te döntesz. Őrömmel várunk a fandomban.

2016. ápr. 7. 06:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Doctor Who nagyon jó ötlet, az utóbbi 10 év legütősebb Sci-Fije, marhajó sotryk vannak benne.
2016. ápr. 7. 09:06
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. ápr. 7. 14:33
 14/18 A kérdező kommentje:
Volt valami film is a mozikban, valami Galaktikus nemtommi űrutazóknak vagy ilyesmi. :D
2016. ápr. 8. 20:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Galaxis utikalauz stopposoknak (The Hitchhiker's Guide to the Galaxy) :)
2016. jún. 10. 16:00
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. jún. 10. 16:09
 17/18 anonim ***** válasza:
A galaxis utikalauz mozi igazából annyira nem jó, legalábbis az eredeti sorozattal összehasonlítva. Inkább azt nézd ;)
2016. jún. 10. 23:02
 18/18 A kérdező kommentje:
Megnézem majd mindkettőt, úgysem láttam még egyiket sem. :)
2016. jún. 11. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!