Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jó rendező szerintetek Zack...

Jó rendező szerintetek Zack Synder?

Figyelt kérdés
Az összes filmjét láttam eddig személyes véleményem ,hogy a 300 folytatását is elszúrta. Akkor a Batman vs Supermant is. Egyedül tőle a 300 első része és a holtak hajnala tűrhető alkotás szerintem. Őszintén kezdem azt érezni a filmjein,hogy nem jobb rendező azoknál akik ilyen filmeket rendeztek Megapiranha,Megashark vs Crocosaurus,Gyilkos cápa vs óriáspolip :D Mi a véleményetek jó rendező ő szerintetek ? Remélem a jövőbeli DC filmeket nem ő rendezi !!!

2016. ápr. 1. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem rossz rendező, de vannak olyan hibái amik miatt mèg se lehet rá mondani, hogy jó rendező.

Nekem a Batman vs Superman alapjáraton tetszett bár messze nem tökèletes a film de nem is olyan pocsèk mint sokan mondják. Legnagyobb gond nem is Zack munkájával volt hanem a forgatokönyvel. Bár a film vègère kezdett kicsit szètesni az egèsz

Watchmen ès az Acèlember gyengèbb alkotása szerintem

2016. ápr. 1. 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sem volt olyan rossz a BvS mint ahogy beállítják. Aki szerint rossz az meg alapjáraton a felét nem is értette.
2016. ápr. 1. 11:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazából nem az új filmjét akarom kitárgyalni mert én nem így gondolom,hogy akinek nem tetszett az nem is érti a filmet . Véleményem szerint inkább azért nem tetszik a nézőknek mert unalmas volt. Igazából ezzel a véleménnyel tudok azonosulni ,de nem én írtam ezt viszont egyet értek 100%-ban vele : A film megnézése után nehéz bármit is hozzáfűzni 70-80 perc dögunalom ! Csalódás lett a film az ember többet várt ettől a filmtől. A film szerkezetileg olyan(sz*r) mint az Acélember, túlhosszú sokszor unalmas-felvezetés.Borzasztó film még napjaink szörnyű felhozatalából is lefelé lóg ki. Két és fél óra tömény melodráma. Mondjuk Zack Snydertől nem is vártam mást pocsék rendező.Mindenki tegyen meg magának egy szívességet és maradjon otthon
2016. ápr. 1. 12:15
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
Annak tényleg unalmas, aki semmit sem ért a DC univerzumából.
2016. ápr. 1. 12:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát oké ! Várom Zack Synderről a véleményeket továbbra is :)
2016. ápr. 1. 12:38
 6/7 anonim ***** válasza:

A 300 folytatását nem is ő rendezte.

A Watchmen szerintem zseniális, egyik kedvenc filmem. Persze ott már az alapanyag is nagyon jó. A Batman vs. Supermant még nem láttam.

Az Álomháború viszont katasztrófa. Legrosszabb filmje.

Összességében nem tartom rossz rendezőnek, de azért a top rendezőktől elmarad. Eléggé ingadoznak a filmjei minősége, sokszor a forgatókönyv miatt, de hát azokat nem lenne muszáj elvállalni.

Azért az ilyen Megacápa rendezőkhöz ne hasonlítsuk. Más szint.

2016. ápr. 1. 16:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy jó filme van, az a 300.

Az Őrzők legendája és az Álomháború pedig szarok.

2017. ápr. 10. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!