Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Naruto Érdekelne hogy mejik...

Naruto Érdekelne hogy mejik hokage volt a legerősebb mert ahogy én látom szerintem az 1. hokage de az animébe a 4. et modják. Szerintetek mejik az?

Figyelt kérdés

2016. márc. 30. 18:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Gara apja úton volt a chunin vizsga utolsó körére, a döntőre.

Előtte szövetkezett Orochimaruval, találkoztak mielőtt Konohába ért, Oro megölte őt és ő ment el helyette a chunin vizsga döntőjére,hogy Sarutobi közelébe férkőzhessen.

Már nem tudom,hogy mikor mondták ezt el pontosan,de szerintem vagy a "sima" Narutóban a chunin vizsga vége körül vagy mikor feltűnt Kimimaro.

És mikor ez kiderült, majd a Shippuuden "háborújában" az,hogy egy "egyszerű" Edo Tenseijel nem lehet Minatót visszahozni, akkor kezdte el sok fan úgy gondolni,hogy anno az Oro vs Saru harcban az egyik koporsón a 4-es szám, nem a 4.hokage, hanem a 4.kazekage volt.

2016. ápr. 1. 21:55
 12/20 anonim ***** válasza:
De valószínű,hogy a negyediket akarta visszahozni,csak nem sikerült neki,mert hát Gaara apját könnyedén visszahozhatta volna.
2016. ápr. 1. 22:37
 13/20 anonim ***** válasza:

#11, szerintem az Minato volt, de Orochimarunak nem sikerült végrehajtania a technikát, azért süllyedt vissza a koporsó.

Én azt mondom hogy a 7. hokage, Uzumaki Naruto a legerősebb a 7 közül, utána az 1., ő utana nagyon úgy tűnt nekem hogy Minato és Tobirama egy szinten vannak, utánuk kicsivel lemaradva Sarutobi, majd Tsunade, végül Kakashi a sorrend.

Rosszul hangzik hogy Naruto erősebb, mint Hashirama? Szerintem is.

2016. ápr. 1. 22:40
 14/20 anonim ***** válasza:
Hashirama szerintem hazavágná Narutot. :D Jó,ezt most úgy írtam le,hogy simán legyőzné,de biztos hogy nem lenne könnyű.Az én sorrendem a Hokagek közül:1,7,2,3(fiatal korát nézzük akkor nagyon erős volt),6,4,5.Kakashi több jutsut tud mint Minato és ő is tud teleportálni a Kamuival,de hallottam olyat hogy már nincs meg a sharinganja,ez igaz?Mert akkor lehet Minato erősebb.
2016. ápr. 1. 23:19
 15/20 anonim válasza:
Naruto,Hashirama,Minato,Tobirama,Kakashi,Sarutobi,Tsunade
2016. ápr. 2. 09:13
 16/20 anonim ***** válasza:

Igen, Kakashi elveszti a Sharinganját. Madara elveszi tőle, hogy visszaszerezhesse Obito-tól a Rinneganját. Egyébként Minato erősebb, mint Kakashi, elvégre ő tanította, és tény, hogy erősebbé vált, de a Kamui édeskevés a Hiraishin ellen. Ugyebár a Susano'o-t nem képes egy szemmel használni, és a Raikiri/Chidori is a Sharingannal hatásos. Emellett Minatonak ott van Kurama ereje, de ha azt nézzük, hogy mije volt, amikor élt, akkor is a Hiraishin+Rasengan kombó elintézné Kakashit. Egyébként az én sorrenden ez lenne:

Naruto,Hashirama,Tobirama,Minato,Kakashi,Sarutobi,Tsunade

2016. ápr. 10. 00:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Igazad van.Minato erősebb Kakashinál ha már nincs sharinganja,de azért Sarutobit látom elég sokan lenézik. :D Mindenki csak az öreg Sarutobit ismeri,de fiatal korában rohadt erős volt. :D
2016. ápr. 10. 02:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Én nem nézem le, de Kakashi a Sharingannal erősebb lenne Sarutobiná. Nem rendelkezik Kekkei Genkai-jal, csak átlagos jutsukat használ, amiket Kakashi le tud másolni. Esetleg a Shiki Fuujin-nal vagy egy idézéssel tudná meglepni. Minato Sharingan mellett is elverné Kakashit.
2016. ápr. 10. 10:55
 19/20 anonim ***** válasza:

Hiruzen Sarutobi, a ninják 'istenének', a professzornak volt titulálva. Egy rakás jutsut, és kinjutsut ismert.

Csak nem olyan elvetemült és túl 'lágyszívű', hogy használja a keményebb jutsukat.

Amiért 'visszafogja' magát, szerintem csak ezért győzhetné le Kakashi őt prím formában..

Szerintem a hokagék közül így van a sörrend:

1. Hashirama

2. Naruto

3. Tobirama

4. Minato

5. Kakashi

6. Hiruzen

7. Tsunade

2016. ápr. 15. 18:01
 20/20 anonim ***** válasza:

Garaa apja Kazekage még mindig és nem Hokage:D

Szerintem is az első volt a legerősebb.

2020. máj. 14. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!