Naruto Érdekelne hogy mejik hokage volt a legerősebb mert ahogy én látom szerintem az 1. hokage de az animébe a 4. et modják. Szerintetek mejik az?
Gara apja úton volt a chunin vizsga utolsó körére, a döntőre.
Előtte szövetkezett Orochimaruval, találkoztak mielőtt Konohába ért, Oro megölte őt és ő ment el helyette a chunin vizsga döntőjére,hogy Sarutobi közelébe férkőzhessen.
Már nem tudom,hogy mikor mondták ezt el pontosan,de szerintem vagy a "sima" Narutóban a chunin vizsga vége körül vagy mikor feltűnt Kimimaro.
És mikor ez kiderült, majd a Shippuuden "háborújában" az,hogy egy "egyszerű" Edo Tenseijel nem lehet Minatót visszahozni, akkor kezdte el sok fan úgy gondolni,hogy anno az Oro vs Saru harcban az egyik koporsón a 4-es szám, nem a 4.hokage, hanem a 4.kazekage volt.
#11, szerintem az Minato volt, de Orochimarunak nem sikerült végrehajtania a technikát, azért süllyedt vissza a koporsó.
Én azt mondom hogy a 7. hokage, Uzumaki Naruto a legerősebb a 7 közül, utána az 1., ő utana nagyon úgy tűnt nekem hogy Minato és Tobirama egy szinten vannak, utánuk kicsivel lemaradva Sarutobi, majd Tsunade, végül Kakashi a sorrend.
Rosszul hangzik hogy Naruto erősebb, mint Hashirama? Szerintem is.
Igen, Kakashi elveszti a Sharinganját. Madara elveszi tőle, hogy visszaszerezhesse Obito-tól a Rinneganját. Egyébként Minato erősebb, mint Kakashi, elvégre ő tanította, és tény, hogy erősebbé vált, de a Kamui édeskevés a Hiraishin ellen. Ugyebár a Susano'o-t nem képes egy szemmel használni, és a Raikiri/Chidori is a Sharingannal hatásos. Emellett Minatonak ott van Kurama ereje, de ha azt nézzük, hogy mije volt, amikor élt, akkor is a Hiraishin+Rasengan kombó elintézné Kakashit. Egyébként az én sorrenden ez lenne:
Naruto,Hashirama,Tobirama,Minato,Kakashi,Sarutobi,Tsunade
Hiruzen Sarutobi, a ninják 'istenének', a professzornak volt titulálva. Egy rakás jutsut, és kinjutsut ismert.
Csak nem olyan elvetemült és túl 'lágyszívű', hogy használja a keményebb jutsukat.
Amiért 'visszafogja' magát, szerintem csak ezért győzhetné le Kakashi őt prím formában..
Szerintem a hokagék közül így van a sörrend:
1. Hashirama
2. Naruto
3. Tobirama
4. Minato
5. Kakashi
6. Hiruzen
7. Tsunade
Garaa apja Kazekage még mindig és nem Hokage:D
Szerintem is az első volt a legerősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!