Írnátok olyan filmeket, amelyek az 1950-es években játszódnak?
Olyan filmekre lennék kíváncsi amik azokban az években játszódnak, viszont nem akkor készültek, hanem újabban. Ami az akkori életet mutatta be (inkább a tinédzserekét).
Pl: a Back to the future 1. része vagy az Abigél (habár az régebben játszódik de azért írtam ide, hogy megértsétek a történetet amire kíváncsi vagyok)
Köszi!
Távol a mennyországtól
A segítség
Egy lányról
The Master
Köszönöm. :)
Eszembe jutott még egy film aminek nem tudom a címét esetleg ha valaki tudja írja le, szóval:
A film egy 15 éves lányról szól, neve Bev (szintén az 50-es években játszódik). Középsulis és barátnőjével akinek nem tudom a nevét egy bulin teherbe esnek. A film praktikusan az ő életét mutatja be egy időpárhuzam segítségével (jelen-múlt).
Valami ilyesmi de amúgy mindig csak részleteket láttam szóval nem láttam az egész filmet, de érdekel... :)
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!