Julibuci kérdése:
Patrick Ness: Kés a zajban című könyvéből van magyarul film?
Figyelt kérdés
Ha jól értesültem angolul már van és ha van akkor mikor fordítják le magyarra és jelenik meg a mozikban?2016. márc. 29. 21:12
1/5 anonim válasza:
Nem tudom hol láttad, én azt csak azt hogy még tervezik, szóval még nincs. Már vagy 5 éve.
Ha nem jó helyen néztem, mások oszthatják az észt.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezzel nem nagyon jutottam előre, de azért köszönöm hogy válaszoltál (mindenesetre nagyon várom, hogy legyen valami belőle) :D
2016. márc. 31. 18:19
3/5 anonim válasza:
Ősszel kezdenék el a forgatást. Már megvan a rendező és a producer is, a Lionsgate fogja forgalmazni. Az egyik szerepet már ki is adták, Daisy Ridley-nek, aki ismeretlen szereplőt fog játszani.
Én is várom már a filmet, jövőre számíthatunk, hogy a mozikba kerül.
4/5 anonim válasza:
Nemrég derült ki, hogy Tom Holland is fog szerepelni a filmben, még az is lehet, hogy Toddot fogja játszani.
Amúgy az írónak egy másik könyvéből (Szólít a szörny) csináltak filmet az utóbbi időben, amit külföldön már játszanak a mozik, de Magyarországra csak február végén vagy március elején jön.
5/5 anonim válasza:
Igen Tom játssza a férfi főszereplőt, és nemsokára kezdik forgatni a filmet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!