Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az "Ördögűző" cimű filmről?

Figyelt kérdés
Érdemes megnézni?Mennyire ijesztő?Mi a lényege?

2016. márc. 29. 08:29
 1/8 A kérdező kommentje:
javítás:című
2016. márc. 29. 08:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eléggé túl van értékelve. Persze nem rossz, de egy 1973-as filmről beszélünk. Ma már (véleményem szerint) egyáltalán nem olyan ijesztő, mint akkor.
2016. márc. 29. 09:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elsőre egyáltalán nem jött be mikor láttam. Akkor még nem értettem. Azt hittem hogy azok az igazi horrorok amik tele vannak jump scare-ekkel, sötétbe játszódnak stb.. mint a mai horrorok többsége. De nagyon nem. Az igazi horrorok igen is a régi 80-as filmek. Ami azokba megvan, és a mai horrorok többségéből hiányzik, na az a horror.

Ennek ellenére, így másodszori megnézés után sem tartom a legfélelmetesebb horrornak, talán azért mert ez a "megszállott" téma annyira nem fog meg, a Rosemary gyermeke, illetve a Ragyogás nagyobbat ütnek. De az Ördögűző egyértelműen az egyik klasszikus, viszont, ha te inkább a mai horrorokat szereted, akkor valószínűleg csalódás lesz.

2016. márc. 29. 12:39
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Én csak röhögtem rajta :D Bár én a legtöbb horrorfilmen röhögök...
2016. márc. 29. 16:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem túl ijesztő, én is csak röhögtem rajta..de mindenképp nézd meg, hisz klasszikus.
2016. ápr. 3. 22:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Előbb nevezném technikai bravúrnak, de a színészek is mind kiválóak, a történet egyszerű, de jó. Tetszett mert nem éreztem hatásvadásznak. Mintha csak be akarna mutatni egy esetet, ami nem valóságos, de el lehet képzelni milyen lenne átélni. Lehet rajta nevetni (főleg ma) de bőven vannak benne részek amik nem eresztenek, mert annyira feszültek.

Az biztos hogy a híre messze felülmúlja magát a filmet, de nem is tucathorror, amit holnap elfelejtek. Egyes képsorai meg leírhatatlanok (pl. a vége).

2016. jún. 17. 20:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem ijesztő, hanem vicces :D
2016. júl. 12. 23:30
 8/8 anonim ***** válasza:
egyàltalàn nem ijesztö, èn unalmasnak talàltam kicsit de azèrt nèzhetö :)
2016. júl. 13. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!