Szeretném megnézni az összes DC-s filmet! Milyen sorendbe nézzem meg?
Figyelt kérdés
A Marveles filmeket nagyon szeretem és láttam is mindegyiket de a DC-s filmekből csak egy pár Batman filmet láttam. Aki otthon van a témában írja meg, hogy milyen sorendbe ajállja megnézni. Ellőre is köszönöm!!!2016. márc. 28. 17:58
1/3 anonim válasza:
DC-nek nincs még ilyenje, most kezdték. A Man of Steel az első, a Batman v Superman a második. Most jön majd a Justice League és a karakterek önálló filmjei.
A Nolan-féle Batman filmek nem részei az univerzumnak.
2/3 anonim válasza:
A DC-nek nincs még külön ilyen Filmes univerzuma. Így van most lesz majd kezdve a Man Of Steel-el és a BvS-el. Azok lesznek hivatalosan egy univerzum részei. Vannak különálló Batman és Suprman Filmek pl Christopher Nolan Batman trilógiája. Azokat sorrendbe megnézed és annyi.
Na meg futnak párhuzamosan Sorozatok, azok szintén nem az univerzum részei.
A DC egyébként föleg az animációs filmekben/sorozatokban az erős (persze ezek meg legtöbbször azonos című képregények történetét dolgozzák fel).
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. márc. 31. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!