Keresek egy filmet?
Figyelt kérdés
Régebben láttam a nővéremmel még, de sem ő, sem én nem emlékszünk a címére vagy szereplőkre. Egy nyomasztó városban játszódik, egy pasiról szól, aki érzi hogy valami nem stimmel. Egy társasház pincéjében talál egy rést, ahonnan azt hiszem zene és kellemes illatok szűrődnek ki. Egyre inkább át akar kerülni oda, de végül nem sikerül neki, a film végén elszállítják egy Szibéria szerű helyre. Kiderül, hogy ez a lyuk átjáró volt egy normális világba. Valaki nem tudja esetleg? NAGYON szeretném újra megnézni!(Nővérem szerint skandináv film.)2016. márc. 28. 14:54
1/2 7.62x39mm válasza:
A kiállhatatlan (2006): [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönööööm, már megtaláltam, tegnap meg is néztem! Most akartam ideírni, hátha mást is érdekelne. :)
2016. márc. 30. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!