Most akkor Toby -A?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Még csak most nézem a PLL-t (Hazug Csajok Társasága), a harmadik évadnál járok, és ugye mutatták, hogy Toby -A. Ez most tényleg így van?? Mindig is így volt? Eredetileg is ő volt -A? Most nagyon kivagyok, mert az egyik kedvenc szereplőm volt. És nem akarom kivárni míg megnézem!!!2016. márc. 28. 14:34
1/7 anonim válasza:
Pedig érdemes kivárni, a következő rész(ek)ből pedig ki is fog derülni :)
2/7 A kérdező kommentje:
Kösssszzz... de én nem akarom :D És már megnéztem 3 részt és semmi... :(
2016. márc. 28. 18:23
3/7 anonim válasza:
SPOILER!!!
Ha jól emlékszem , akkor csak azért állt be az ,,A'' csapatba , hogy megvédje Spencer. Ha nem így van akkor javítson ki valaki.
4/7 Tifani4 válasza:
Nem Toby "-A" de tényleg csak azért állt be, hogy megvédje Spencert. Az igazi a egy barátnőm szerint akki már majdnem végig nézte Betteny "-A"
5/7 anonim válasza:
Akkor a barátnőd nézze végig, egyáltalán nem Bethany -A. Kérdezőnek pedig: Nyugi hamarosan kiderül, hogy Toby csak Spencer miatt csinálta.
6/7 anonim válasza:
-----SPOILER-------
A 6. évad közepén derül ki, hogy ki "A"...
Cece Drake az.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ, azóta végignéztem a sorozatot és rájöttem, hogy valójában nem Toby -A :)
2016. aug. 29. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!