Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik rajzfilm lehet ez? Nem...

Melyik rajzfilm lehet ez? Nem sok emlékem van róla.

Figyelt kérdés
Régen volt egy mese, kb.1985-1990 között készülhetett. Az introban a régi filmeknél látható aranyozott kínai gong-ot üti meg egy férfi. Valamilyen kínai vagy japán dinasztiáról szólhatott, egy vár volt egy szakadék szélén, vagy egy ormon. Ezt színes szinkronizált változatban láttam.

2016. márc. 28. 01:06
 1/4 A kérdező kommentje:

Még annyit a kérdéshez:

Meg merem tippelni, hogy egy kard vagy egy szamuráj is lehetett benne, de tudom, ha meglátok az elejéből pár percet, egyből rávágom, hogy azt keresem.

Sztem egy sárkány is volt benne, ami a kardnak erőt adott, vagy ő volt a fő gonoszka smile hangulatjel

Nem sorozat volt, hanem egy estés rajzfilm.

2016. márc. 28. 10:10
 2/4 anonim válasza:
Nem a Szamuraj Jack?
2016. márc. 31. 22:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem keress rá úgy hogy "anime"! (amúgy hirtelen én is kiváncsi vagyok)
2017. márc. 11. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha regisztrálsz az

animeaddicts.hu

-ra, az adatbázisukban kiválóan lehet keresni, kulcsszavakkal.

Két kereső felülete van, az "ismertető" résznél részletesebb, de általánosabb célú.

Itt kiválasztod a bal oldalt, függőlegesen haladó kulcsmezőkben legfelül, hogy "anime", majd valamivel lejjebb a részek számánál, hogy "1" (egy részes), ezen kívül a témáknál, mégpedig a PLUSZ ("+") témáknál, hogy "kard", "gong", meg amiket akarsz.

De vigyázz, NE a mínuszos témához írd, mert az a logikai mínusz, tehát az arra utal, hogy mi NE szereplejen az adatbázisban levő anime kulcsszavai között!

Arra is ügyelj, hogy először tanácsos mind több kulcsszót megadni a témához és műfajhoz, de nulla találat, akkor fokozatosan töröld ki a szerinted kevésbé jellemző kulcsszavakat, amiket előzőleg megadtál, és így keress újra.

A találatoknál gondolom nagyon nem tudsz mást tenni, mint egyenként végigmenni rajtuk, de az adatlapokon kapásból van több képnyi előkép, pl screenshot-ok az adott animéből! :) Ezek alapján látni fogod, azt keresed-e.

Csak regisztrációval lehet érdemben keresni benne, kulcsszavasan.

2017. márc. 12. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!