Ajánlanátok nekem jó és izgalmas akciófilmeket?
Figyelt kérdés
Ezeket láttam, és kedvenceim: Non-stop, Elrabolva 1-2-3, Sírok között, Fehér Pokol, Éjszakai hajsza, A védelmező, Deadpool, WHOAMI-No system is safe.#akció #akciófilm #kalandfilm #Elrabolva #non-stop #Liam Neeson #A védelmező #Sírok között #éjszakai hajsza
2016. márc. 25. 21:52
1/4 anonim válasza:
Halálos iramban 1,2,5,6,7; mad Max: Fury road, valamilyen szinten az inception is ide tartozik, 2008-as The Dark Knight, Ryan Közlegény megmentése, acéllövedék, nekem tetszett a fegyencjárat is, ha gondolod holnap még írhatok csak most nem vagyok otthon és hirtelen csak Ennyi ugrott be
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2016. márc. 25. 22:40
3/4 anonim válasza:
True Lies - Két tűz között
Cliffhanger - Függő játszma
Tiszta játszma
Utánunk a tűzözön
The Expendables - A feláldozhatók 1,2,3
Atomtámadás
Támadás a Fehér Ház ellen
Az elnök különgépe 1,2
Az elnök zsoldosa 1,2
Pokoli igazság
Die Hard 1-6
Kardhal
Ál/arc
Száguldó bosszú
Száguldó erőd
Rés a pajzson
Need For Speed
Tolvajtempó
Halálos iramban 1-7
Különösen veszélyes
A kód neve: Merkúr
A sárkány csókja
Halálod napja
Végképp eltörölni!
Erőnek erejével
Pénz beszél
Dupla dinamit
Az utolsó cserkész
A hajsza
Pokoli hajsza
A szökevény 1,2
Amerikai mesterlövész
Hulla, hó, telizsák
Lopakodó vadász
Interceptor - Harc a lopakodóért
Tango és Cash
Bérgyilkosok
November Man
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)
2016. márc. 26. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!