Tudtok sorozatot ajánlani?
Figyelt kérdés
Bates Motelt,Lucifert,The Walking Deadet és spine offját is nézem. A nagyon csajos sorozatokat nem igazán szeretem. Valami ami nem Trónok Harca? :) 19/L2016. márc. 21. 18:47
1/3 anonim válasza:
Vikingek
Reign
Spartacus
Merlin
Feltámadtak
2/3 anonim válasza:
Amit én ajánlani tudok egyik sem csajos, de tény, hogy nem is hasonlít az általad említett sorozatokhoz, még témájában sem, viszont amire mindenképpen bátorítanálak és nálam abszolút favorit jelen pillanatban az a
Vikingek (az első egy-két résznél kicsit döcög, de utána beindul, az egyik nagy kedvencem)
valamint most kezdtem el, de ígéretesnek tűnik a Banshee.
Emellett talán egy próbát megérhet a Borgiák, a Fekete vitorlák, a Mr. Robot (bár ezt félve ajánlom, ugyanis nálam személy szerint megbukott, annak ellenére, hogy maga a sztori érdekesnek tűnt, de valahogy mégis félbe hagytam, ennek ellenére felteszem a listára)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!