Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mely filmeket kell látni a...

Mely filmeket kell látni a bosszúállók 3-hoz?

Figyelt kérdés

Csak ezek lennének vagy van még valami?

Vasember 1,2,3

Amerika kapitány 1,2....3

Hulk 1,2

Galaxis őrzői 1...2

Thor 1,2....3

(bosszúállók 1,2)

2016. márc. 21. 15:54
 1/9 anonim ***** válasza:

A Galaxis őrzőit nem kell hozzá látni. Teljesen másról szól,személy szerint nekem nem is tetszett.

Szerintem még a Hulk 2-őt se kell hozzá feltétlen megnézned. Egyébként azért is, mert más játssza Hulkot. Jó, lehet, hogy az első filmben is megint más, de az fontos a történet szempontjából.

2016. márc. 21. 16:59
 2/9 A kérdező kommentje:
De a galaxis őrzőiben benne van egy kő, ami Thanos -hoz kapcsolódik nem?
2016. márc. 21. 17:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Jó, igen az benne van. De más fontos tényleg nincsen benne szerintem!
2016. márc. 21. 19:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Esetleg a Hangya.

Az eddigi filmekhez semmi köze, elvileg az Amerika kapitány 3-ban benne lesz, de lehet, hogy valahogy a Bosszúállók csapatba is bekerül.

Egyébként ha nem akkor is jó kis film, szórakoztató.

2016. márc. 22. 12:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Hangya a bosszúállókban? Na, ez újdonság. Mondjuk tavaly azt is rebesgették, hogy Pókember benne lesz a Bosszúállók 2-ben, és mégsem. Na, majd meglátjuk, hogy ez tényleg igaz-e!
2016. márc. 22. 22:31
 6/9 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek.Egyébként pókember az avengers 2 stáblista utánniában benne volt, ...utána olvasva még egyébként(az ant man-en kívül) a doctor strange -t és a black panther-t találtam...szerintem nagyjából ennyi lesz
2016. márc. 23. 14:42
 7/9 anonim válasza:

Szia. Szóval ugye az egész Marvel Thanos és a Végtelen kövek közé fonódik. A Hulk oké hogy egy Marvel film de egy végtelen kő sem jelenik meg benne ettől függetlenül megnézheted mert szerintem elég jó mind két része. A Thor 1-2 nélkül viszont szinte semmit nem érthetsz hiszen,abban jelenik meg a Teseract a Mind Gem és A Reality Gem is sőt a Soul Gem is. A Galaxys őrzőiben ugye csak egy kő jelenik a POwer gem meg de ugye a Thor 2 végén Sif elviszi a Gyűjtőnek a Realyty Gemet. Ami miatt ugye az a Galaxis őrzöiben is megjelenik. A Hangya amúgy vicces szóval érdemes megnézni, de abban sem jelenik meg egy kő sem. A Doctor Strange ugye most megy a moziba, de elméletileg Strange nyakláncában van a time Gem. Meg ugye a Bosszúállók 1-2. De ezek a legszükségesebbek. Amúgy nem tudom láttátok e az új teóriát de van egy új érdekesség

Tesseract Space Gem a Bosszúállók 1be

Heimball. Nála van a Soul Gem

Aether. Reality Gem ugye Jane

Nacklace. time Gem ugye Doctorstrange

Orb. A POwer Gem Galaxys őrzőiben

Screpter. Loki jogarába a Mind Gem

Na most olvassuk össze a kezdőbetűket

THANOS :DXD

2016. nov. 5. 15:21
 8/9 anonim válasza:
Ugye még valamibe pl a Time GEmbe nem lehetünk biztosak Mert az lehet hogy ugye Vizió fejébe van
2016. nov. 5. 15:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Vízió fejében, az a kő van ami Loki jogarában volt (Bosszúállók 2-ben Ultron áttette), vagyis az elme kő.
2016. nov. 8. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!