Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Magyarorszagon miert nem...

B1nc1 kérdése:

Magyarorszagon miert nem ismerik sokan a Top Gear-t?

Figyelt kérdés
Szerintem egy fantasztikus so, vicces/rasszista (a magyarok eleg rasszistak, csak tapasztalat alapjan beszelek), es ahogy a magyar online kozosseget ismerem biztos valaki keszitett mar hozza feliratot. Pluszba nagyabol minden masodig ferfi akit ismerek az auto imado, szoval en tenyleg nem ertem, hogy miert nem nezik a Top Gear-t magyarorszagon az emberek.

2016. márc. 19. 08:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Kevés helyen, nagyon ritkán adják, gondolom drágák a közvetítési jogok, meg kevés rész van belőle. Pár éve mondjuk naponta többször is adta a bbc knowledge vagy entertainment magyarul de egy ideje nekünk nincs ilyen csatornánk.

Egyébként én is imádom, csak a legtöbb részt már 3x láttam.

2016. márc. 19. 08:44
 2/3 anonim ***** válasza:
rossz környezetben mozogsz ennyi,de az új műsorvezetők elérték hogy most már csak egy sima autós műsor a top gear
2016. márc. 19. 12:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Magyarországon sok népszerű külföldi művet nem ismernek, de speciel a Top Gear kapcsán ezt nem tapasztaltam. Jó, lehet, hogy nem nagyon ismert az utca átlagemberei között, de attól még nem ismeretlen.

Több magyar csatornán is adták/adják. A gond az, hogy összevissza időpontokban vetítik és nagy lemaradásban vannak, plusz a szinkron is egészen pocsék az irdatlan mennyiségű félrefordítás miatt.

Bár most, hogy leváltották a műsorvezetőket, nem tudom, hogy érdemes lenne-e egyáltalán nézni, akár angolul, akár magyarul (már ha egyáltalán behozzák az új részeket).

2016. márc. 19. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!