Milyen eszközzel (appal) vagy ha nem alkalmazással akkor hogyan készítik a modern animációs filmeket?
Én amolyan kíváncsifáncsi módon belekóstoltam kicsit a 3D modellezésbe. Alapvetően nem egy nagy ördöngősség (mondjuk a Blender közel sem felhasználóbarát program), igazából csak idő kérdése az egész, hogy mennyire mész le a részletesség terén. Egy sima HD felbontású állókép renderelése is iszonyat sok idő volt (az akkoriban középkategóriás notebookomon), el tudom képzelni, egy pár perces, mondjuk 6-7000 képkockából álló animáció mennyi ideig tartott volna.
Na persze magához a modellezéshez nem árt, ha konyítasz a képszerkesztéshez is (ehhez jön a Photoshop és egyéb hasonszőrű programok), mert a textúrázást is meg kell valakinek csinálnia.
Én is kipróbáltam. Hát a szám elakadt, nem tudtam megszólalni annyi beállítás volt lehetséges. A you tube-on megnéztem egy pár videót az appról de nem tudtam meg semmit.
Szóval inkább felhagytam a modellezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!