Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen eszközzel (appal) vagy...

FAN§ kérdése:

Milyen eszközzel (appal) vagy ha nem alkalmazással akkor hogyan készítik a modern animációs filmeket?

Figyelt kérdés
2016. márc. 18. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, de pl Blender, Adobe After Effects és hasonló programok már alkalmasak 3D animáció készítésére. Plusz ehhez kell egy batár erős számítógép is.
2016. márc. 19. 17:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Amúgy szerintem bátran mondhatom hogy nagyon erős a gépem :)
2016. márc. 22. 17:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Én amolyan kíváncsifáncsi módon belekóstoltam kicsit a 3D modellezésbe. Alapvetően nem egy nagy ördöngősség (mondjuk a Blender közel sem felhasználóbarát program), igazából csak idő kérdése az egész, hogy mennyire mész le a részletesség terén. Egy sima HD felbontású állókép renderelése is iszonyat sok idő volt (az akkoriban középkategóriás notebookomon), el tudom képzelni, egy pár perces, mondjuk 6-7000 képkockából álló animáció mennyi ideig tartott volna.

Na persze magához a modellezéshez nem árt, ha konyítasz a képszerkesztéshez is (ehhez jön a Photoshop és egyéb hasonszőrű programok), mert a textúrázást is meg kell valakinek csinálnia.

2016. márc. 22. 21:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Én is kipróbáltam. Hát a szám elakadt, nem tudtam megszólalni annyi beállítás volt lehetséges. A you tube-on megnéztem egy pár videót az appról de nem tudtam meg semmit.

Szóval inkább felhagytam a modellezéssel.

2016. márc. 25. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!