Van aki szeretni ezeket az alábbi anime karaktereket? (Naruto)
Sziasztok,azt szeretném kérdezni hogy én vagyok az egyetlen aki szereti a narutoból az alábbi karaktereket?Ha nem és van aki szeretni őket el tudja mondani hogy miért?Csak annyira kíváncsi vagyok hogy vannak-e hozzám hasonlók. A karakterek pedig:Gaara,Kankuro,Hidan,Zetsu,Sai,Guy,Temari,Sakura
Csak azért is kérdezem mert van hogy azt látom sok helyen hogy utálják őket meg hasonlók. :)
Gaara-nem szeretem,de nincs is problémám vele.Szomorú a sztorija azért.
Kankuro-nincs gond vele,csak azt hiszi,hogy túl erős. :D
Hidan-egyik kedvenc akatsuki tag.Nagyon bolond azt szeretem benne. :D
Zetsu-nem gyakorolt nagy hatást rám,de szeretem amikor civakodnak egymással és jó fekete zetsu képessége.
Sai-jó karakter és jó a sztorija is,csak a ruhája borzalmas. :D
Guy-az egyik legjobb karakter a Naruto történetében.Erős,vicces és sok erőt tud adni másoknak,mivel rengeteg bölcs mondatot hangoztat el,ezt arra értem amikor komoly a téma és nem Lee-vel hülyéskednek.
Temari-pont Shikamarunak találták ki,ennyi elég is róla. :D
Sakura-haszontalan,a 4. háborúban hol a francban volt,amikor súlyos sérülteket kellett menteni.Sasuke imádó,valamint csak 1 harcban ért valamit(Sasori ellen).
Nem értem, te hol láttad, hogy utálják őket. Eddig én úgy vettem észre, hogy azok közül, akiket felsoroltál, azért vannak elég nagy kedvencek. :D
De ha már itt vagyok...
Gaara: Őt imádom. A múltja, és a jellemfejlődését is, meg a kinézetét is. Bár felnőtt korában kicsit összekuszálhatná a haját... :P
Kankuro: Semleges. De mint a homok testvérek egyik tagját, szeretem.
Hidan: Itachi után (vagy már előtt... x3) a kedvenc Akatsuki tag. Egy barom állat, de épp ezért olyan imádni való.
Zetsu: Szintén semleges.
Sai: Róla nem tudom, mit gondoljak...
Guy: Ő is semleges nálam.
Temari: A fiatal Narutos lányok közül egyedül csak őt bírom. Jó karakter, és imádom a párosukat Shikamaruval. x3
Sakura: Nos, őt tényleg nem szeretem.
Nekem Garaa az egyik kedvenc karakterem. Szeretem mert eros, fizikailag es lelkileg is, azok ellenére ami vele történt (es o megsem sajnaltatja magat mint Naruto, Sasuke meg etc etc..) Hadvezer es kazekage is teljesen megerdemelten lesz belole..
Masreszt a sima Narutot egészét is kb ő dobta fel, szerintem nem én vagyok az egyetlen aki folyton azokat a részeket varta amiben vegre szerepel.
Kankurot sosem szerettem, feleslegesnek, elhagyhato szereplonek tartom.
Ami Hidant illeti ot egyszeruen imadom, o is a kedvenceim koze tartozik (mint ahogy szinte az osszes Akatsuki-s) Na neki tenyleg volt szemelyisege, kinezetre is vitte a primet, oriasi kar hogy a szerkesztok ilyen keves szerepet szantak neki!
Zetsu se kapott sok szerepet a dolgokban, ezt sajnalom is, igy nem is tudok rola mit mondani.. bajom az nem volt vele
Temarirol annyit, hogy kb o az egyetlen valamire valo noi alak az egesz animeben.
A tovabbiakat amiket leirtal utalom, ugyhogy roluk inkabb nem mondanek semmit. (foleg Sakurat, hogy utne el a gyorsvonat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!