Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van aki szeretni ezeket az...

Van aki szeretni ezeket az alábbi anime karaktereket? (Naruto)

Figyelt kérdés

Sziasztok,azt szeretném kérdezni hogy én vagyok az egyetlen aki szereti a narutoból az alábbi karaktereket?Ha nem és van aki szeretni őket el tudja mondani hogy miért?Csak annyira kíváncsi vagyok hogy vannak-e hozzám hasonlók. A karakterek pedig:Gaara,Kankuro,Hidan,Zetsu,Sai,Guy,Temari,Sakura

Csak azért is kérdezem mert van hogy azt látom sok helyen hogy utálják őket meg hasonlók. :)

2016. márc. 17. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Gaara-nem szeretem,de nincs is problémám vele.Szomorú a sztorija azért.

Kankuro-nincs gond vele,csak azt hiszi,hogy túl erős. :D

Hidan-egyik kedvenc akatsuki tag.Nagyon bolond azt szeretem benne. :D

Zetsu-nem gyakorolt nagy hatást rám,de szeretem amikor civakodnak egymással és jó fekete zetsu képessége.

Sai-jó karakter és jó a sztorija is,csak a ruhája borzalmas. :D

Guy-az egyik legjobb karakter a Naruto történetében.Erős,vicces és sok erőt tud adni másoknak,mivel rengeteg bölcs mondatot hangoztat el,ezt arra értem amikor komoly a téma és nem Lee-vel hülyéskednek.

Temari-pont Shikamarunak találták ki,ennyi elég is róla. :D

Sakura-haszontalan,a 4. háborúban hol a francban volt,amikor súlyos sérülteket kellett menteni.Sasuke imádó,valamint csak 1 harcban ért valamit(Sasori ellen).

2016. márc. 18. 01:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekek személy szerint Gaara a kedvencem és imádom,Kankurot is nagyon szeretem és igaz az amit mondtál :D Hidan,nekem is az egyik kedvencem.Zetsu nekem is csak azért az egyik kedvencem mert baromi vicces amikor veszekednek :DD Sai,nekem igazából azért az egyik kedvencem mert olyan vicces ahogyan Sakurával bánik és bejön hogy mindig mindenről megmondja a saját véleményét.Guy,nagyon a szívemhez nőtt karakter mert ahogyan mondtad nagyon bölcs és erős,főleg a 4.shinobi háborúban baromira az volt :) És ahogyan Kakashi és ők versengenek :D Temari,őt is szeretem(ahogyan azt már írtam),és tényleg annyira összeillenek Shikamaruval hogy az valami hihetetlen :DD,Sakura szerintem aranyos karakter,bár a sima Narutoban eléggé idegesítő volt számomra az állandó nyáladzása, de utána valahogyan megtetszett ahogyan harcolt,de azt én sem értem hogy hol volt a 4.shinobi háborúban???? Vagy mi van?Oké hogy máshol volt az orvosi osztag vagy vagyis egy kicsit messzebb de hát na :D Meg szerintem vicces ahogyan Narutoval bánik,bár már sajnálom Narutot :D Visszatérve Sai ruhája valóban borzasztó😂Szerencse hogy a Borutoban és a manga 700 fejezetében már tud öltözködni :D
2016. márc. 18. 06:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a választ :)
2016. márc. 18. 06:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem értem, te hol láttad, hogy utálják őket. Eddig én úgy vettem észre, hogy azok közül, akiket felsoroltál, azért vannak elég nagy kedvencek. :D

De ha már itt vagyok...

Gaara: Őt imádom. A múltja, és a jellemfejlődését is, meg a kinézetét is. Bár felnőtt korában kicsit összekuszálhatná a haját... :P

Kankuro: Semleges. De mint a homok testvérek egyik tagját, szeretem.

Hidan: Itachi után (vagy már előtt... x3) a kedvenc Akatsuki tag. Egy barom állat, de épp ezért olyan imádni való.

Zetsu: Szintén semleges.

Sai: Róla nem tudom, mit gondoljak...

Guy: Ő is semleges nálam.

Temari: A fiatal Narutos lányok közül egyedül csak őt bírom. Jó karakter, és imádom a párosukat Shikamaruval. x3

Sakura: Nos, őt tényleg nem szeretem.

2016. márc. 18. 18:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Volt hogy itt olvastam,meg facebookos oldalakon ha szóbakerültek akkor sokan írták hogy utálják őket,lehet hogy én nézegetek rossz helyen :D De azért köszi :)
2016. márc. 18. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:
41%

Nekem Garaa az egyik kedvenc karakterem. Szeretem mert eros, fizikailag es lelkileg is, azok ellenére ami vele történt (es o megsem sajnaltatja magat mint Naruto, Sasuke meg etc etc..) Hadvezer es kazekage is teljesen megerdemelten lesz belole..

Masreszt a sima Narutot egészét is kb ő dobta fel, szerintem nem én vagyok az egyetlen aki folyton azokat a részeket varta amiben vegre szerepel.

Kankurot sosem szerettem, feleslegesnek, elhagyhato szereplonek tartom.

Ami Hidant illeti ot egyszeruen imadom, o is a kedvenceim koze tartozik (mint ahogy szinte az osszes Akatsuki-s) Na neki tenyleg volt szemelyisege, kinezetre is vitte a primet, oriasi kar hogy a szerkesztok ilyen keves szerepet szantak neki!

Zetsu se kapott sok szerepet a dolgokban, ezt sajnalom is, igy nem is tudok rola mit mondani.. bajom az nem volt vele

Temarirol annyit, hogy kb o az egyetlen valamire valo noi alak az egesz animeben.

A tovabbiakat amiket leirtal utalom, ugyhogy roluk inkabb nem mondanek semmit. (foleg Sakurat, hogy utne el a gyorsvonat.)

2016. márc. 19. 15:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :D
2016. márc. 19. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!