A Smallville jó sorozat? Éredemes elkezdeni? 16/l
Figyelt kérdés
2016. márc. 15. 15:53
1/9 anonim válasza:
Nem nagyon emlékszem, de mikor ment a tévében ment én szerettem nézni :) De szerintem vannak sokkal jobb és újabb sorozatok, amit érdemesebb elkezdeni. Mondjuk ehhez hasonlók: The Flash, Arrow, Supergirl, Jessica Jones, iZombie(én nézem és nagyon tetszik :D), Lucifer talán :)
2/9 anonim válasza:
Szerintem érdemes elkezdened, mert nagyon jó sorozat.
3/9 anonim válasza:
Én bírtam anno. Azt nem tudom mai szemmel milyen lehet. Vannak sorozatok, amiken sokat fog az idő és nem biztos hogy egy mai 16 évesnek is tetszeni fog. Egy próbát megér.
4/9 anonim válasza:
elég régi sorozat, emlékszem, hogy még azon veszekedtek vesznek-e "rádiótelefont" ami egy féltégla volt kb :) de amúgy jó, én is szerettem.
5/9 anonim válasza:
Én a falra tudtam volna mászni tőle. Clark nyálas képe - hozzá Markovics Tomi hangja boáh -, meg halál vontatott volt.
Lexet csíptem benne, meg a két csajt.
6/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem nagyon tetszett, ajánlom! :)
DE csak angol szinkronnal, a magyar el lett rontva.
15/L
7/9 anonim válasza:
Mi a baj a magyar szinkronnal? Nagyon elcseszték?
8/9 anonim válasza:
7# Igen, nagyon. Nem adják vissza, hogy a színészek milyen tehetségesek voltak, szimplán a hanghordozásukkal.
Egyedül talán Lionel-é nem olyan siralmas.
15/L
9/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon jo sorozat, minden epizod izgalmas..
Es szerintem a szinkron nagyon is jo! Nagyon passzolnak a szineszekhez a magyar hangok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!