Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miert nem tudok feltolteni...

Miert nem tudok feltolteni videot youtubera?

Figyelt kérdés

szijasztok mindenki... ha ezt olvassatok az azt jelenti, hogy nem vagytok analfabéták... nos... eleg is a vitszeskedesbol terjunk is a lényegre... szóval egy ijen szájderlink póver dájrektör címzetű videóm szerkesztettem és a jútúbe nem engedi feltolteni mondvan hogyaz nem is videjo, hanem valami kep... ennek kovetkezményében azt mondotta hogy a kepszerketgeto dologgal dolgozzam mfel, ami szintugy sem engedte inpotálni a videjót... ez mind nagyon szomi... szed trú sztori... bármi tipp segiccség javaslat? (ha bármit férregépeltem nagyon szori... de nézétek el nékem senki sem tokeletes) A válaszaitokat is előre köszöntöm...

Szijasztok

2016. márc. 14. 23:07
 1/1 anonim ***** válasza:

:D sokat segítettél, szerintem csináld újra videó formátumba és videó szerkesztővel szerkeszd ne painttal.

Zsok zsiklert.

2016. márc. 14. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!