Mi ennek a fimnek a címe?
Figyelt kérdés
Pár éve nem olyan régen néztem egy filmet aminek nem láttam a végét mert elaludtam. És ma jutott eszembe kiváncsi lennék a végére de nem tudom mi a címe. Arról szól, hogy van egy lány aki új suliba megy, mindenki utálja nincsenek a barátai, de a végére összejön egy sráccal és lesz egy csaj aki a legjobb barátnője lesz meg ilyenek. Ilyen tipikus csajos, romantikus sulis film.2016. márc. 14. 19:55
1/7 anonim válasza:
Válassz egyet a több száz amerikai nyálas-klisés tinifilm közül.
2/7 anonim válasza:
Bajos csajok?
De, amúgy tényleg van ilyenből száz.:D
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, kár, hogy nem a kérdésre válaszoltál.
am pedig csak, hogy elmondjam utálom az ilyen filmeket inkább akció film párti vagyok viszont az az egy valamiért tetszik úgyhogy ha tudna valaki pár címet megköszönném, mert lehet közte van amelyikre én kiváncsi vagyok.
2016. márc. 14. 20:26
4/7 A kérdező kommentje:
az elsőnek szólt :)
2016. márc. 14. 20:27
5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy nem a bajos csajok az de azért köszi :)
2016. márc. 14. 20:27
7/7 A kérdező kommentje:
hát valami olyasmi volt, hogy ugye új iskolába meg mindenki gúnyolja és valami olyan csapatba kerül akik utálák de velük kell lennie, de hogy miért arra már nem emlékszem. Gúnyolják de végére ők is bírják.
2016. márc. 14. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!