Beavatott trilógia, A Hűséges? Valaki elmagyarázná?
Figyelt kérdés
Most komolyan ez a film mi volt. Olvastam a könyveket, és tudom, hogy mindig van kisebb nagyobb eltérés könyv és film között, de itt teljesen szétcsúszott mindenr. Igazából nem is lett volna baj, mert oké, kicsit variáltak - SPOILER - nem halt meg Tris aminek örülök és volt valami lezárás féle is, de akkor most mégis mi lesz a következő filmben? Lesz egyáltalán?2016. márc. 12. 23:40
1/3 Papi Gonzales válasza:
én azt hallottam nem lesz szétszedve a vége...ami jó...
de mivel a könyv is fos a filmek is fosok voltak eddig ezért szerintem csak simán hanyagold
2/3 anonim válasza:
Igazából jövőre még jön egy rész ami a Hűséges Part 2 nek felelne meg, de az alkotók amilyen okosak átkeresztelték Szövetségesre vagy valami ehhez hasonlóra.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, en is olvastam, hogy 2017-ben jon a folytatas. De abban megis mi lesz? Mert a konyv cselekmenye tulajdonkeppen lezarult. Jo, persze maradt meg lezaratlan szal, de azok utan ami kimaradt, ez kb. olyan kemeny 20-30 oldal a konyvben. En kifejezetten szerettem a konyveket, az elso ket filmmel se volt bajom kiveve persze, hogy jo nehany szereplot kihagytak, eppen ezert bosszant nagyon ez az egesz. Mert ha alapbol ket filmre terveztek, akkor miert nem voltak kepesek a konyv szalan vegigmenni? Ugy meg ertelme is lett volna es nem hagynak ki kb. pf mindent. Termeszetsen ezeket csak koltoi kerdesnek szantam, de muszaj volt kiirnom magambol. Persze, ha valaki tudja a valaszt, ne habozzon megosztani, mert en mar feladtam, hogy rajojjek. :D
2016. márc. 13. 06:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!