Keitha kérdése:
Amrika Kapitány: Polgárháború lehetséges, hogy Steve meg fog halni?
Figyelt kérdés
Mert én úgy tudom, hogy a képregényekben meghal és Bucky veszi át Amerika kapitány szerepét. Mennyi az esély arra, hogy ezt belerakják a filmekbe is?2016. márc. 12. 19:46
2/7 anonim válasza:
Igen ez szerintem teljesen ki zárt hogy meghaljon
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó :D Egy pillanatra elkapott a szívroham, mikor eszembe jutott, hogy a képregényekben meghal, köszönöm a válaszotokat! :)
2016. márc. 12. 20:18
4/7 anonim válasza:
SPIOLER ALERT! Meg fog halni, a film elején és végén is lesz temetés, az elején Peggy Carter-t temetik, a film végén Steve Rogers-t. Hogy ezek után ki veszi fel Amerika Kapitány jelmezét, azt nem lehet tudni.
5/7 anonim válasza:
Utolsó: de nem, nem ölik meg :D a képregényben igen, de amúgy nem.
6/7 anonim válasza:
Dehogynem, sőt le merném fogadni, hogy az Infinity War-ban meg úgy hozzák vissza az életbe Amerika Kapitányt, hogy használják a Time Gem-et (idő kő).
7/7 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy a bosszúállók 3-ban fog meghalni, és Bucky fogja átvenni a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!