Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Deadpool-os idézetek?

Deadpool-os idézetek?

Figyelt kérdés
Írjatok kérlek idézeteket a filmből :)
2016. márc. 11. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok benne biztos hogy minden szó szerint így volt, de amire emlékszem azt leírom:

WADE: -Ha az egyik lábad Szilveszter a másik meg Újév akkor beugrok hozzád két ünnep között.

WADE: -Boldog Bőjtöt.

TAXIS: -Miért van piros ruhában?

DEADPOOL: -Hát azért mert Karácsony van Dopinder és épp virgácsot viszek egy rossz kisfiúnak azért mert 1 éve, 3 hete, 6 napja és 14 perce nem tette jóvá mit velem tett.

DEADPOOL: -Ezt jobb ha nem lássátok. Egy elment vadászi...

DEADPOOL: -Valahol a házban el van rejtve 120 kiló kokain...s mellette a vakság ellenszere. Sok sikert!

2016. márc. 13. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az eleje:

Bemutatjuk egy se##fej filmjét.A főszerepekben:

Isten barma,Egy dögös csajszi,Egy gonosz brit,Egy vicces csóka,Egy szeszélyes tini,Egy animált figura,És egy fölösleges cameo szereplő.

A producerek: tuskók.

Írták: az igazi hősök.

Rendezte: egy túlfizetett balek.

DP: Boldog karácsonyt.

Dopinder: Én is kellemes áprilisi keddet kívánok Pool.

DP: Ez furcsa az én számból de ne nyeld le.

Colossus: Megreggeliztél? A reggeli a nap legfontosabb része. Tessék. Proteinszelet. Jó a csontoknak. Hogy ne törje el őket könnyen Deadpool.

Wade: Agyonlövöm a ku#va macskádat.

Férfi a lakásban: Nekem nincs macskám.

Wade: Pedig az előbb cicaalomba sza#tam.

DP: Ha Francis nevű 90 kilós ge#iputtony lennék, vajon hol bújnék el?

DP: Ha igen sza#ok rátok. Negaszonikus tini torpedó cseréljünk nevet.

Wade: Hogy lenne kemény csávó ilyen névvel, hogy Francis. Az az igazi neve. Azért keresztelte át magát egy súrolóporra.

Weasel: Olyan vagy mint egy avokádó, amit megd#gott egy undorító avokádóaggastyán. És nem gyöngéden, hanem gyűlöletből. Válságba került a kapcsolatuk és arra jutottak, hogy vagy du#nak, vagy megölik egymást.

Weasel: Magányosan fogsz elpusztulni. De hát még meghalni se tudsz. Pedig jobb lenne mindenkinek.

Blind Al: Csak képzelődöm vagy tényleg nagyon apró a kezed?

DP: Kb akkora mint egy desszertvilla.

Weasel: Vanessa írt neked. Ja nem Francis-től jött. Azt írja, hogy ha kell a kő menjél érte.

DP: És ez mi?

Weasel: Ja az egy hangulatjel. Egy rakás sz#r aminek szeme meg szája van. Egy csomó ideig azt hittem róla hogy csokipuding.

DP: Ripley az Alien 3-ból.

Negaszonikus: Kib#szott öreg vagy.

DP: Nevetek pedig ez nagyon fájt. Szólj vastökűnek.

Negaszonikus: Elviszed vacsizni? Hol van nyugger menü?

DP: Pont ott, ahol te még felnőtt kísérővel ingyen ehetsz.

DP: Dopinder mi volt ez?

Dopinder: Ez csak Bantu a csomagtartóban. Itt van megkötözve. Azt teszem amit tanácsolt Mr. Pool. Ki fogom belezni mint a tonhalat és Gita lába elé dobom a hulláját.

DP: Nem javasoltam neki semmi ilyet. Biztos nyomdahibás az indiai szótár a fejében.

Dopinder ezzel nem fogod visszahódítani Gitát (nagyon büszke vagyok rád). Engedd csak el Bantut éppen és egészségesen (öld meg) . És aztán hódítsd vissza Gitát a hagyományos módon a kisfiús sármoddal (rabold el).

Ajax: Hé Wilson. Mi a nevem?

DP: Ó betűnként etetem meg veled.

Dp: Vasf#sz kúrd már fejbe a mocskos banyát.

Colossus: Mocskos a szád.

Dp: Kapjad be.

DP: Ha van még olyan porcikád ahol érzel fájdalmat meg fogom találni.

Ajax: Hallom már visszanőnek a testrészeid. Ha végeztünk nem lesz kire visszanőniük.

DP: Ez jó. Ja ez jó volt.

2016. márc. 15. 15:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :))
2016. márc. 17. 17:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell szuperhősnek lenned ahhoz, hogy megkapj egy lányt. A megfelelő lány kihozza belőled a szuperhőst.
2018. máj. 15. 16:50
 5/5 anonim válasza:
"Mindenki azt hiszi hogy a hős mindig hős. Hősként kel fel, hősként mos fogat. De ez nem így van.. ... .."
2021. ápr. 17. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!