Lesz 2. Evad a sharanna kronikainak?
Figyelt kérdés
#Sharanna
2016. márc. 9. 08:40
1/3 anonim válasza:
Még nem jelentették be, de van esély rá. Szerintem elég lezáratlan maradt Eretria része.
Voltak benne nagyon gagyi, de nagyon jó dolgok is, de ezt orvosolhatják a 2. évadban, mert összességében nem volt rossz, van benne lehetőség.
2/3 anonim válasza:
Az a baj hogy még a szarrá szidott Shadowhuntersnek is dupla nézettség jutott. Jó hogy a Shanarra az MTV-n megy de messze nem nyújtotta szerintem azt amit elsőre vártunk.
3/3 A kérdező kommentje:
szerintem az alap konstrukció elég jó volt csak volt benne szar unalmas részek szerintem a szereplők egyes szerepei értéktelen elég gagyi volt persze manu bennet hozta a formáját nem úgy mint a spartacusban de jó volt tetszik az apokaliptikus környezet meg stb de vannak rettenet unalmas részek
2016. márc. 10. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!