(Trónok Harca) Az elsö évad után és Drogo halála után Daenerys még szereti Drogot? Beszél még rólla, vagy gondol rá? :s vagy összejön másal?
és akkor már figyelembe se veszi a jóslatot? vagy miaz?
oh..pedig szerintem ők összetartoznak :(
igen miaz :-j csak 3 :)))))
de valami szo volt valami joslatrol is v nt :))
am hallottam valami olyat h 6 reszben (konyv) Drogo visszater :) aztan kitudja mennyi igaz belole =))
A jóslatok szinte sosem úgy teljesülnek,ahogy várnánk(ez hatványozottan igaz a Trónok harcára/Tűz és jég dalára.
SPOILER
Hallottam olyat,hogy a jóslat nem a szó szerinti visszatérésre,hanem az erő fog visszatérni,amit ő és a hordája képviselt,amely a halála után szétszakadt.Most hogy mind a könyvben mind a sorozatban visszatérnek a dothraki szálhoz elképzelhetőnek tartom,hogy a horda újraegyesítéséről lehet szó.
Amúgy meg Daenerys még később is gondol Drogora bár a sorozatban(a könyvel ellentétben) nem látjuk a gondolatait.A könyvben a halála előtt kap tőle egy fehéroroszlán-bőrt,amiben biztonságban érzi magát,még jóval később is sokszor felhúzza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!