Melyik színész játszotta a "Nagyfater elszabadul"-ban a lófejmaszkos drogdílert?
Figyelt kérdés
2016. márc. 5. 19:39
1/10 anonim válasza:
szereplő(k): Jason KellyZac Efron LenoreAubrey Plaza Dick KellyRobert De Niro Meredith GoldsteinJulianne Hough ShadiaZoey Deutch David KellyDermot Mulroney Spring Break WallyJason Mantzoukas Adam Pally ????? Én nem tom!
2/10 A kérdező kommentje:
Kösz, sok értelme volt ennek. A stáblistát láttam én is, és ide is tudtam volna rakni, de a karakterek nevei nem mind rémlenek, ezért volt a kérdés.
2016. márc. 5. 19:59
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Ahogy elnézem még eléggé kezdő színész a 3 filmjével. De rohadt jó volt a karaktere.
2016. márc. 5. 20:25
5/10 anonim válasza:
Nem tudom te mit néztél, de 2007 óta aktív színész, és bár inkább sorozatokban nyomul, 3-nál sokkal több filmje volt.
Amúgy szívesen.
6/10 A kérdező kommentje:
"Mini Bio (1)
Jason Mantzoukas is an actor and producer, known for A diktátor (2012), Rossz szomszédság (2014) and Nagyfater elszabadul (2016)."
Ennyit ír róla, nincs ott, hogy sorozatokban is játszik. :(
2016. márc. 5. 20:39
7/10 A kérdező kommentje:
Ja most már látom, ott van alul, az előbb csak a felső részt néztem, az alsó meg egy másik oldalon van. Ott már eléggé hosszú a lista.
2016. márc. 5. 20:41
8/10 anonim válasza:
kérdező! dagadsz az okosságodtol! Ólvasni nem tudsz, vagy látni nem látsz? Agyilag vmi bibi van...
9/10 A kérdező kommentje:
Ment a vöröskéz! A durva személyeskedés nem idevaló.
2016. márc. 6. 22:36
10/10 anonim válasza:
Én meg küldöm a vörös cumit! észt osztó gorilla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!