Szerintetek meg lehetne filmesíteni az Íliász cselekményét, előzményekkel (Thetisz esküvője, Párisz választása stb. ) együtt? Minimum hány órás lehetne így a film?
De, a filmet is láttam. Benioff írkálta, mint most a Trónokat. Ezért nem kell csodálkozni azon, ami lett. :D
Viszont szerintem "jobb" nem lesz. Sajnos nem hiszem, hogy majd rácáfolnak erre később.
Én egy olyan típusú filmre gondolok, amely nagyjából hűen követi az eposz cselekményét, de az elején van egy prológus (kb. mint a Gyűrűk urában), amely elmeséli a háború előzményeit (pl az aranyalmás sztorit, stb.).
A Trójából hiányoznak a mitologikus elemek, és nagyon sok helyen átírták a történetet (pl Meneláosz nem is hal meg a könyvben)
Simán meg lehetne filmesíteni. Csak nem lenne olcsó, ha normálisan akarnák megcsinálni. A stúdiók pedig nem adnak ilyen típusú filmekre nagy pénzt, mert esélyes, hogy bukta lenne. Az amerikai közönség nem nagyon vevő az ilyenekre, néhány kivételtől eltekintve.
A Trója is bukott úgy emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!