Félelmetes nagyon ilyesztő Horrort tudnátok mondani?
Valóban nem erről szól a kérdés, de amúgy is teljesen jól írtál le mindent! Az #1-es valószínűleg fordított helyesírási világban él, neki a rossz a jó. :D
De most már a lényegre térve:
Amityville Horror - A rettegés háza
Darkness, a rettegés háza
Kísértetjárás Connecticutban 1,2
Silent Hill - A halott város
1408
Péntek 13
És bár nem horror, csak misztikus thriller, de a vége felé egyre ijesztőbb: A szellemváros rejtélye
"Milyen helyesírás te autista? rendesen írt le mindent, vak g*ci"
Akkor az "ilyesztő" szó a kérdésben mit jelent? Mivel a magyar nyelvben ilyen szót én nem ismerek.
6-os, ezt akartam épp írni :D
2-es: "Milyen helyesírás te autista? rendesen írt le mindent, vak g*ci" ezzel csak magadat minősíted! Én nem káromkodtam, nem szóltam be senkinek, úgyhogy az alapvető tiszteletet én is szeretném, ha betartanád! Elkezdhetném én is, hogy a "k. anyádnak szólj be te b**i g**i", de nem teszem, mert ÉN (veled ellentétben) kultúráltan is tudok beszélni, akár vitázni is! Az meg már csak a slusszpoén, hogy nagyon kevered az autizmust a diszlexiával!
de ez most itt nem erről szól...
kérdeztem valamit, vártam válaszokat, 1 embertől kaptam is.! és mondtam ha nem tudja mit jelent az "ilyesztő" szó, akkor találkozhatunk, és elmagyarázhatom..! :)
ezek annyira félelmetesek hogy hajaj:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!