Csajok, nektek melyik férfi szereplő jön be a legjobban a Trónok Harcából?
Figyelt kérdés
A kérdés adott ;)2016. febr. 28. 14:58
13/20 anonim válasza:
#10 pontosan. Aki ezeket nem ismeri, nem ismeri a Trónok Harcát. És miért ne lehetne valakinek ezek a kedvenc figurái?
De a random f.ság az egészben a kérdező, aki két epikus karakter után ezt az ócsárló szöveget tolja a válaszadók képébe - mit akart ezzel elérni? Végkép kizárja magát abból a beszélgetésből, amit ő kezdeményezett?
15/20 anonim válasza:
A könyvet olvasom, a filmet nem láttam, így nem tudom, ki mennyire sikerült vonzónak, de akik a regényekben számomra azok, az
Ser Jorah Mormont, Anguy, Osney Kettleblack, Podrick Payne, Aegon Targaryen (akit csecsemőkorában ˝megöltek˝)Sandor Clegane.
16/20 anonim válasza:
Azt megkérdezhetem, hogy Osney Kettleblack-ben mi a vonzó?
17/20 anonim válasza:
Imádom a személyiségét,és olyannak találom, mint a német nyelvet. Kicsit durva, de valahogy mégis gyönyörű. (Németet tanulok, szeretem.) Osney épp ilyen számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!