Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor kezdődik a 88. Oscar gála?

Mikor kezdődik a 88. Oscar gála?

Figyelt kérdés

A Wiki szerint délután 5:30-kor a Duna Tv szerint pedig hajnali 0:20-kor kezdődik. Most akkor melyik a helyes?

Illetve ha a 5:30 az a külföldi időt jelenti, és ha helyi idő szerint valamilyen elérhetetlen időpontban lesz(éjszaka) akkor hol tudom majd úgy ahogy van, egyben megnézni majd másnap, úgy, hogy közben de tudjam meg, hogy kik nyertek. (félek ha majd simán beírom a googleban rögtön ki fogja dobni a nyerteseket, anélkül, hogy megnézném) Ez azért fontos, mert szeretném én magam átélni a várakozás örömeit.

Valamit olyat is hallottam, hogy magyar szinkronnal is nézhető lesz majd. Emiatt lesz eltérés a magyar és az angol adás között, vagy mindent mutatni fognak ami angolul is megjelenik majd?

Esetleg a Tvben nem lesz ismétlés valamikor?

2016. febr. 28. 01:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Amerikában délután. Magyar idő szerint holnap hajnalban.

Amúgy mocsok unalmas a gála. :D

2016. febr. 28. 01:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem baj, nekem most megéri, mert rengeteg kedvenc színészem kapott jelölést és izgatottan várom. Az ismétlésről nem tudsz semmit? Mert így akkor kilőve, hogy élőben nézem :(
2016. febr. 28. 01:59
 3/5 anonim válasza:
1:00-kor kezdődik hazai idő szerint, rengeteg stream lesz hozzá, Facebookon érdemes az Origó Filmklub meg az Index filmes rovatát figyelni, de egyébként szinte minden nagyobb hírportál azonnal írni fog róla. Én is élőben fogom streamen nézni, remélem találok hozzá. Magyar szinkron szerintem esélytelen, alá kéne mondani/feliratozni, amit real time-ban megoldani... nehézkes lenne. :D
2016. febr. 28. 02:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy lesz, de addigre már 85 újság megírta így mindent tudni fogsz.
2016. febr. 28. 10:02
 5/5 anonim ***** válasza:
2016. febr. 29. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!