Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » TUDOK MONDANI ILYEN TÍPUSÚ...

TUDOK MONDANI ILYEN TÍPUSÚ FILMET? (elég nehéz lesz a kérdés, a többi lent)

Figyelt kérdés

Megpróbálom rendesen megfogalmazni,én nagyon szeretem az olyan filmeket,ahol a film egy cselekménye közvetlenül vagy közvetetten egy hosszú várakozás utáni beteljesülésről szól.Példákon keresztül megpróbálom részletezni

HOZZÁTESZEM,itt most nem csak KIMONDOTTAN romantikus filmere vagyok kíváncsi ahol az van h a filmidőbelileg 3 hónapon át randiznak majd összejönnek,kissé más,mondom a példákkal

(ÉS MIVEL VÉGKIEMENETELRŐL VAN SZÓ MASSZIV SPOILER ALERT!!!!!!!!)

1,Eredet (inception)

itt az fogott meg hogy Dicaprio/Cobb a családjával akar lenni,majd köt egy egyezséget Saitoval/Watanabe hogyha uyge teljesíti a küldetést ejt egy telefont,DE végül ugye annyi ideig van a váróban h megvénült évtizedek teltek el,DE AMIKOR FELKEL az első dolga h elintézi azt a telefont.

itt mondhatni h alapvetően évtizedes várakozások után történik ez meg tehát ez hosszú idő

2,Bíborszín(the color purple)

aki látta annak nem kell magyarázat évek során elszakított testvérek egyesülnek úgy h a végén Harpo/danny Glover feladja a levelet,h a végén találkozhassanak

3 MErlin(1998,sam Neil)

itt a vége ugye h a korábban ellenséges "kobold"elmondja Merlinnek hol találj a kedvesét,aki már évtizedek óta vár rá,a végén pedig ujra fiatalként együtt lehessenek

4 12 év rabszolgaság/12 Years a Slave

Aki látta az tudja és a cím is magért beszél,a végén lévő egyesülés kellően kaotikus és érzelmes

5 Ház a tónál(The Lake house)

itt ugyebár (ha jólemlékszem) úgy leveleznek egymással a felek hogy 3 év van közöttük,így alapvetően a a várakozás,és a végé az egyesülés szintén megvan

6 Csillagok között(interstellar)

KÖTELEZŐ FILM szerintem nincs is olyan aki nem ismerné,és minden kritériumnak megfelel,Ugye Cooper/matthew mcconaughey a lányával Murphhel/Jessica Chastain,akkor találkozik újra amikor már az kb 80-90 év körül van,a találkozás ekkor is jól érezhetően feszültséggel teli

ezekkel a példákkal remélem nagyjából sikerült rávilágítanom mit keresek,azt még hosszá tudom tenni hogyha az első 4 példát nézzük akkor azt vehetjük észre h a végső találkozás úgy mond egy másik ember "kegyétől" fügött az első 3 filben pedig olyan ember segített a főhősnek akik kezdetben ellenségek voltak,és ez véleményem szerint MÉG epikusabbá tette az egészet

ha tudtok ehhez hasonló filmeket mondani kérlek mondjátok meg,nagyon szeretnék ilyet nézni:)

bocsássatok meg a hosszú kérdésért

ELŐRE IS KÖSZI :)

2016. febr. 27. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Hideghegy

Szerelmünk lapjai

Halhatatlan szerelem

Szerelem a kolera idején

Hosszú jegyesség

Az időutazó felesége

A nagy Gatsby

Szenvedélyek viharában

Kedves John

A napok romjai

2016. febr. 27. 17:51
 2/4 anonim válasza:
0%
ház a tónál
2016. febr. 27. 19:34
 3/4 A kérdező kommentje:

Első

köszi az ajánlásokat

tudsz még mondani ilyesmiket amik még nem romantikusak?

2016. febr. 27. 21:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Eszembe jutott még egy:

Mesterséges értelem

Sajnos több most nem jut eszembe, de ha beugrik valami, akkor írok.

2016. febr. 28. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!