Mi a véleményetek a Shutter Island ról?
Figyelt kérdés
Mennyire félelmetes?2010. márc. 31. 19:54
2/5 anonim válasza:
Nagyon nagyon jó film volt!!!!!!! Nem annyira félelmetes, inkább ... talán felkavaró? nem is tudom elmondani, látni kell!
3/5 anonim válasza:
Amúgy azt nem értem, hogy miért nem nézed meg?
Ha van időd géphez leülni, akkor 1,5 órád is valószínű van, hogy megnézd, tehát biztos nem az időhiány az ok.
Ha csak eredeti filmeket nézel, és nem tudod, hogy megéri-e azt az x ezer ft-ot, akkor töltsd le, és ha jó akkor megveszed eredetibe.
Én mindig ezt csinálom, szar filmért nincs kedvem pénzt kiadni.
4/5 anonim válasza:
NE GÉPHEZ ÜLJÖN LE, HANEM NÉZZE MEG MOZIBA BASSZUS! ott kell látni egy ien filmet!
5/5 anonim válasza:
És, ha nincs mindenkinek pénze megnézni egy "IEN" filmet? Amúgy iLYen. nem értem, hogy ezt miért nem lehet megtanulni -.-.
Amúgy szerintem nagyon izgalmas, de nem félelmetes, nézd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!