Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az X-akták...

Mi a véleményetek az X-akták 10. évadáról, és mit szóltok a befejezéshez?

Figyelt kérdés

2016. febr. 23. 22:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Összességében jó. Van pár dolog, ami nem annyira tetszik, de rengeteg dolog igen.

A rendezés néhol ötlettelen és sokkal jobban megoldható lenne. Mulder drogos jelenete pl. nagyon rossz volt, sokkal jobbat lehetett volna belőle kihozni.

Nagy előnye szerintem a mai sorozatokkal szemben, hogy nem lapos. Az újabb sorozatoknál nagyjából 1 sztorit végigvisznek egy évadon át és érezhető rengeteg jelenetnél, hogy csak a játékidőt töltik ki. Na, itt ilyen nem volt, végig lekötött!

SPOILER, aki nem látta az utolsó részt, ezt ugorja át.

Az utolsó rész lehetett volna egy kicsit kidolgozottabb, túl gyorsan jött a vírus. Amúgy rendben volt, jött az X-akták szint. A vége elég meglepő és erős volt, kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle, várom a következő évadot! :)

2016. febr. 23. 23:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem jött. Nem rossz sorozat még mindig, de az új irány meg a modernebb környezet mind mind elvett abból amitől a régi sorozat para volt. Szerintem legalább is.

Ez egy teljesen más stílusú X-Akták volt, ennek ellenére nézni fogom tovább, ha folytatják... de hatalmas csalódás lenne ha nem állna vissza a régi rend a főrötrténetben, ugyan is így kb dobtak 9 évadnyi mitológiát, két részért.

Mondjuk külön zseniális volt a mellékes komédia rész, a vérfarkasos, hatalmasat ütött szerintem az a másik stílusú Mulder.

2016. febr. 24. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!