A Hobbit és a Gyűrűk ura közti 60 évben hol volt Szauron?
Nagy hiányosságom, hogy a könyveket még nem olvastam, csak a filmeket láttam. Bocsánat ha a könyvekben ez le van írva.
De a filmekből én annyit értettem, hogy a Hobbit végefelé Galadriel elkergeti Szauront keletre, Elrond kijelenti, hogy le kell vadászni egyszer s mindenkorra, mire Szarumán magára vállalja ezt a feladatot. Jelenet vége. Mire a Gyűrűk urához érünk, addigra Szarumán már a hőseink ellensége.
De a Hobbit és a Gyűrűk ura közti 60 év alatt senki nem kérdezte meg Szarumánt, hogy "ja, amúgy mit sikerült intézni Szauronnal?" Vagy csak hazudott valamit?
Sauron folyamatosan létezett, de a negyedkor első napján tehetetlenné vált.
amúgy A Szilmarilok-ban is fog szereplni, ha kap filmet valaha.
Szarumán visszament oda, ahol eredetileg (még húsvér formában) munkálkodott, és csatlósokat gyűjtött, ugye felépült az erőd Mordorban.
Szarumán nem csinált semmit, mert mint látjuk a Gyűrűk Urában, ő Szarumánnak segít mert fél tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!