Ninuka88 kérdése:
Mi lehet a film címe? Remélem valaki tud segíteni. Talán hat, hét éve is talán annak, hogy láttam a tv-ben, de sajnos a címére nem emlékszem.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Régóta keresem... a tartalma : Egy kisfiút iskolàban (vagy kollégiumban) folyamatosan csúfolnak,bántalmaznak ,elverik és az alagsorba cipelve egy kemencébe zárják, talán el is égetik szegényt. Rà sok évre egy kisfiú szintén így jár ebben az iskolában ,(csufoljak ,bántják)de talál egy- vagy egy pecsétgyűrűt vagy egy medàlt , és amikor felhúzza beleköltözik a halott fiú lelke és bosszút áll szépen sorba mindenkin. Anban nem vagyok biztos ,de talán kiderül, hogy azoknak a szülőknek a gyerekei akik őt bántották régen. Megpróbáltam leírni mindent amire emlékszem belőle. Ha valakinek esetleg beugrik a címe , nagyon megköszönném ha leírná,régóta keresem. Előre is köszönöm mindenkinek a válaszokat.2016. febr. 16. 00:06
1/1 A kérdező kommentje:
A szoismétlésért bocsánat. Először nem fogadták el a kérdésem és újra szerkeztéskor véletlenül elkerülte a figyelmen. Köszönöm
2016. febr. 16. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!