Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Most hogy van ez a Dr csontban?

Most hogy van ez a Dr csontban?

Figyelt kérdés
Azt ti is észrevettétek, hogy az 1X5-ben Bones azt mondja, hogy állami gondozásban élt, amíg a nagyapja ki nem vitte. Aztán 1 évadra rá, amikor elkezd jóba lenni az apjával, Max mesél Bones nagyszüleiről, erre Bones válasza: Nekem voltak nagyszüleim? Na most hogy van ez? Egyébként mindenkinek voltak nagyszülei (max. már meghaltak), és ezt mint antropológus neki kéne a legjobban tudnia. :D

2016. febr. 15. 23:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Úgy érti, hogy akkor voltak nagyszülei, amikor otthagyták őket Russal. Egyébként én nem emlékszem, hogy azt mondta volna, hogy kivették az állami gondozásból. :/ De lehet csak én emlékszem rosszul. Remélem segítettem :)
2016. márc. 2. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!