Szerintetek hány évadra tervezik a The Walking Dead című sorozatot?
OFF: Tudnak még alakítani azok, hidd el...
Semmi nem derül ki. Dehogynem! Attól, mert mostanában light-osabb (bár nem értem miért, ez a több ezres zombicunami szerintem betalált), attól még nem fogytak ki az ötletekből.
Washingtonról sincs még semmi infó. Lehet, hogy eljutnak oda, és minden kiderül. Ilyesmi volt az is, (SPOILER...) amikor a kutatólaboratóriumban vagy hol voltak, és az egyik ottmaradt tudós elmagyarázta a dolgokat. De ez már csak tipp.
ON: Már megrendelték a 7. évadot is, szóval biztos nem lesz TWD-ből hiány a közeljövőben. Hál' Istennek.
Gyakorlatilag elment fél évad egyetlen egy dologra, amiközben nagyon gyengén fűzték bele ezeket az ideológiai szálakat. (Lásd Morgané)
Sokkal érdekesebb dolgok is voltak itt, 1-2 évadról ezelőtt ami a mai napig nem derült ki, mert fontosabb volt hogy halomra gyilkolják egymást megint...
Amúgy akárhogy siker sorozat a nézettség miatt, kissé nevetséges ahogy mintha egyre kisebb lenne a budget. Lásd az első pár évadban mutatott betondzsungel, autópálya, börtön helyett most van kisváros meg az összes sceen kisebb helyen meg erdőben van.
Az jó lesz hogy ha huzák még a sztorit.
Engem csak egy dolog érdekelne. Hogy most kb hol vannak helyileg? Már mint ha látnánk térképet. Alexandria hol helyezkegne el?
Én még mindig nagy rajongójuk vagyok, legyen minél több évad!
És gyűljön minél több rajongó a fan-site oldalra, hogy előrébb kerüljön a toplistán:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!