Proudmoore kérdése:
Miért akarta mindenáron megtalálni Ajaxot Deadpool a Deadpool filben?
Figyelt kérdés
PLS nagyon sürgős lenne!2016. febr. 14. 17:11
1/5 anonim válasza:
A képregényben eredetileg úgy volt,hogy Wade (Deadpool) megölte egy társát és ezért egyfajta elmegyógyba küldték, ahol Doctor Killebrew kísérletezett rajta. A doktor "jobbkeze" volt Ajax. Wade szerelmes lett a Halálba és megakart halni, hogy együtt lehessen vele, ezért magára uszította Ajaxot, aki lobotómiát hajtott végre Wade "barátján". Wade kegyelemből megölte a barátját, majda Ajax kitépte Wade szívét és így megölte. Csakhogy ekkor lépett működésbe Wolverine gyógyító képessége, amit Wade testébe ültettek, regenerált magának egy új szívét, megölte Ajaxot és lelépett és felvette a Deadpool nevet.
De később kiderült,hogy Ajax mégsem halt meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2016. febr. 14. 19:58
3/5 anonim válasza:
De persze ez csak képregényben volt ! Filmben teljesen más a történet is:)
4/5 anonim válasza:
A filmben azért akarja megtalálni, mert azt hiszi, hogy képes rá, hogy rendbehozza az arcát/testét elcsúfító "elváltozást".
5/5 anonim válasza:
Én Deadpool filmig nem ismertem Poolt azt hittem mindig is,hogy összeégett az arca azért csúfult el ,de NEM !!! :) Magyarországon annyira nem ismert a neve annyira mint pókemberé vagy vasemberé !!! Mondjuk szerintem Deadpool jobban megérdemelné,hogy ismerjék a nevét mint a többi képregény karakterének. Amúgy megnéztem a filmet nekem nagyon tetszett sokkal jobb mint a többi képregény film mondjuk annyira nem szeretem a többit mert ugye legtöbbjük gyerekeknek készült semmi vér,brutalitás,káromkodás ellentétben Deadpool filmmel szemben. Minden megvan a filmben szóval ajánlom megtekintésre ,de én azért 18 éven alulival nem nézetném meg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!