A The Flash című sorozat mennyire kapcsolódik a Zöld íjászhoz ( Arrow )?
A Zöld íjászt még pár éve az RTL-en kezdtem el nézni, de kb az évad felénél meguntam.
Nem rég neten elkezdtem újranézni eredeti hanggal, de a 10. résznél eldöntöttem, hogy inkább hagyom. Nekem nem tetszik.
Viszont ma hozzáfogtam a The Flash-hez, és eteti magát a sorozat. Minden másodpercét imádom! :D
Olvastam hogy ez a Zöld íjász Spin off-ja. A későbbiekben jelenthet problémát egy-egy rész értelmezésénél hogy nem láttam az Arrowot?
Nem szorosan kapcsolódik. Barry karaktere először az Arrow-ban tűnt fel, ott van egy-kettő közös epizód. Azután a Flash külön vált teljesen. Néha évadonként van egy vagy két Arrow És Flash közös epizód, de annyi az egész. Nem kell folyamatosan nézned az egyiket, hogy értsd a másikat.
Igen a Flash sokkal jobb. Az Zöld Íjász első két évada jó a többi hulladék. Hát amikor fogja és az összes többi képregény szereplő ellenfeleit akkor az egy picit kib@ssza a biztosítékot nálam.
Szóval nem nem szükséges nézned az Arrowot csak, ha fel szeretnéd idegesíteni magad.
Ha bármi egyéb kérdésed lenne a Flash-el tudod hol találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!