Tudnátok olyan filmeket mondani, ami lehoz az életről?
Egyetértek a kettessel.
Az elsőtől pedig szeretném kérni, hogy a szokásos ajnározáson kívül tudna legalább 10 mondatot írni, hogy miről szól az a film vagy mi az értelme?
Mert millió kritikát olvastam, de csak ömlengés....
Gyerekek, nem kell játszani a hülyét.
Tipikusan az a film, amire ha azt mondod hogy nem estél tőle hasra, akkor elküldenek az okosok barátoköztöt nézni.
Nem igazán szeretem a Donnie Darko-t, és ezt sok emberrel tudattam már, soha senki nem küldött el sehova.
Ez egy egyszerű tiniknek szóló film, ami 16 évesen még komoly művészfilmnek tűnhet, pedig nem az.
Ha művészfilmet keresel, szívesen ajánlok néhány rendezőt, akiknek a munkásságából szemezgethetsz.
Hogy válaszoljak is a kérdésre:
-Hullámtörés
-Nem félünk a farkastól
-Táncos a sötétben
-Éjféli cowboy
-A lovakat lelövik, ugye?
-A sorompók lezárulnak
-A nap vége
-Őszi szonáta
-Születésnap
Még rengeteget lehetne írni, ha ezekkel végeztél szólj, és írok még.
8-as, jöhetnek rendezők és konkrét filmek is, amiket kihagyhatatlannak tartasz. Érdekelnek az ilyen filmek.
9-es, köszönöm, ezekből még egyet sem láttam, de elkezdem megnézegetni őket. Ha végeztem szólok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!